kratka

kratka
Měkkost podložky
Mohla by být delší o 10 cm
vyhovuje šířka i tloušťka, délku bych přivítala cca160 ale jinak není co vytknout
Příjemný materiál, dobrá cena.
Celková spokojenost s výrobkem
Podložka vyhovuje jak tloušťkou tak i délkou na domácí cvičení
měkoučká
materiál strašně smrdí
měkkost
Klouže na podlaze v tělocvičně -
silná a současně pevná podložka
délka
vyhovuje, praktický
Velice při cvičení pohodlná.
Pro mě až moc měkká, pro někoho výhoda pro mě spíš naopak.
Zanechává škrábance.
Menší velikost.
Moc měkký, zanechává otisky a škrábance. Mě teda nevyhovuje. Ale doporučila bych těm, co shání měkkoučký kalimatky.
Je měkká a dobře se na ni cvičí.
Na domácí cvičení jsem chtěla podložku, která bude hodně tlumit nárazy při cvičení, abych neničila nervy sousedů dole. A tato to splňuje velmi dobře, tloušťka podložky je myslím dostatečná a i když asi netlumí úplně všechno, tak si myslím, že skoro všechno.
Je velmi pohodlná, i cvičení v kleče nijak nebolí do kolen. Trochu sice klouže po zemi, ale ne moc a v porovnání s mou předchozí je v tomto výrazně lepší. Na horní straně jsem podklouzla zatím jen jednou, jinak poskytuje dobrou oporu při cvičení.
Používám jí denně už asi čtyři týdny a jsem spokojená. Dá se i dobře sbalit a má úchyt na přenášení. Po rozbalení si rychle zvykne na tvar a není potřeba jí v rozích zatěžovat něčím, jako jsem to musela dělat se svou předchozí.
Celkově jsem vážně spokojená, je to nejlepší podložka na cvičení, co jsem zatím měla. Skvěle tlumí nárazy, je pohodlná, neklouže, příjemný materiál.
Mohla by být jen delší, ideálně 160 nebo 180 cm. Na těch 140 se musíte trochu brzdit a nedělat příliš dlouhé kroky, stejně jako vleže se nevejdete celá, samozřejmě.
Ale jinak opravdu kvalitní podložka, spokojenost.
Dostatečně silná, pohodlná a měkoučká.
I když ji mám už dlouho a používám denně, tak stále smrdí.
Podložka je měkká a přizpůsobí se tělu, kloubům při cvičení.
odpovídá popisu, měkká
podložka i po delší době po rozbalení zapáchá
Je super, mekka , nic netlačí, akorat velká
Měkká
Cena
Viditelné otlačeniny již při koupi
Je měkká, při cvičení necítím tvrdou zem pod koleny, protože je silnější. A to je to, proč jsem si ji koupila.
-příjemný materiál, výška, tvrdost a rozměr jsou dobré
mám problémy se zády, nechtěla jsem nízkou a tvrdou podložku, tato je ideální