Recenze Insportline Directline 190 x 65 cm žebřiny

Recenze Insportline Directline 190 x 65 cm žebřiny

Žebřiny inSPORTline 190 x 65 cm 2014 jsou masivní žebřiny z odolného bukového dřeva s kvalitním 2x lakovaným povrchem, vhodné jak do posilovny či tělocvičny, tak i pro domácí cvičení. Precizní zpracování a maximální nosnost 130 kg zaručují vysoký stupeň bezpečnosti při cvičení. Jednoduchá a rychlá montáž se u žebřin inSPORTline provádí pevnými ocelovými šrouby. Navíc jsou žebřiny inSPORTline 190…

Registrovaný uživatel1. prosince 2021

potřeboval jsem úzké žebřiny a to tyto přesně splňují, navíc jsou myslím z bukového dřeva - měly by něco vydržet, hladké opracování

Registrovaný uživatel27. prosince 2020

Dostačující.

Zvažovali jsme reklamaci. Nevypadají úplně pěkně, samý suk, struktura nevypada dobre.

Registrovaný uživatel17. prosince 2020

snadná montáž , i na SDK pomocí zavitovích tyčí , suprově se s nimi cvičí . , a posiluje , i diky videi fitnes za které mockát diky

řadné

celkově jsem z žebřinami velice pokojený veikosně jsou akorat do podkrovního pokoje

Registrovaný uživatel5. prosince 2020

Zatím nic. Je to dárek k vánocům.

Registrovaný uživatel14. září 2020

Dobře se sestavují. Dobrá cena. Vypadají hezky i v bytě.

Vržou. Návod není úplně ideální, člověk si musí něco domyslet. Postrádám informaci, jak vysoko nad zemí žebřiny umístit.

Dobrý poměr cena / kvalita.