Výhodná cena.
Nejsme žádní profíci,jen si rádi doma zacvičíme .Sada vyhovuje mě ,dceři i manželovi. Jsme spokojení.

Výhodná cena.
Celková hmotnost činek
Výborný set na doma nebo do práce
Povrch činek je plastový
Osy jsou docela dlouhé, mohou překážet u jednoruček
Zámky šroubovací - dlouhé závity, přehození placek trvá
Vzhledem k domácímu použití, se delší přehazování placek úplně ztratí, doma stačí mít lavičku a běžný zvedač nemusí trávit čas ježděním do fitka, k tomu kolo, nějaký běh a je to.
hodne zavaži za dobru cenu
stredni tyčka je doslova na H. , špatni skladani,,,, plasty špatne zamčeni . Cement pada do oka
produkt stredna trida , ale za tu cenu se dalo čekat
Univerzální použití
Velmi chytré a praktické řešení
Skrze to, že jsou kotouče betonové, nejsou tak těžké, a tedy jsou při stejné váze objemnější než železné, díky čemuž je s objektem trochu horší manipulace. Hlavně u jednoruček. Ale s tím se tak nějak počítalo, člověk aspoň vypadá jako frajer, že má naloženo víc.
Byly moc špinavé
Zvednout a nejak zacvicit se asi da...
Uplne hovínko.. Šrouby nic nedrží. Všechno levné, nepevné, jakoby to dělal student doma. Stojí to za opravdovnické hovínko
Úplný haluz
Ta tyč je nepraktická, hýbe se, protáčí se jak chce... Koupil jsem, pže všude bylo vyprodáno.