Nejlepší křeslo co sem kdy seděl

Nejlepší křeslo co sem kdy seděl
Velmi účinný pomocník při bolesti zad, nebo jen když potřebujete relax. Když si přes Bluetooth pustíte meditační hudbu, tak z křesla odcházíte jako jiný člověk. Ovládání zprvu působilo složitě, ale po pár minutách zkoušení , jsme objevili že je intuitivní. Zkoušeli jsme masáž v sedě, jak je to u některých modelů, tělo se tak neuvolnilo, jako při ZERO GRAVITY, a bylo docela nepříjemné hlídat si držení hlavy. Takže koupě této varianty byla skvělá volba, proto křeslo používáme skoro každý den
Zatím jsme žádný nenašli
Perfektní pomocník , který vás uvolní po perném dni, Masáž skoro jak od profesionála. Kdykoli potřebujete
Splnilo mě očekávání, poměr cena, kvalita, výkon. Doporučuji
Zatím nevím o žádných
s funkcemi k dispozici cena velmi příjemná.
presurní masáž .
zstím testujeme další možnosti masáží.
křeslo by mohlo být o neco širší
zatím výborný produkt. Doufáme, že nám vydrží co, nejdéle
Výborné masážní křeslo, zatím se s ním seznamuji
V bederní části mi není moc příjemná masáž válečků, celkem to bolí, ikdyz dám nejmenší intenzitu masírovaní
Jinak jsem spokojená, vyhřívání je super,masirovaní chodidel rovněž, masáž celého těla pomocí vzduchových polštářků také. Bolest zad se mi zdá únosnější, a to mám teprve křeslo 5 dnů