Recenze Insportline Billar 350 W černá

Elektrická koloběžka inSPORTline Billar má minimalistický design, ve kterém se každý detail spojí v kombinaci pohodlí a snadnosti použití. Robustní, ale zároveň skladná sklopná konstrukce, dlouhá stabilní řídítka a přítomnost sedla poskytuje pohodlný a vzrušující zážitek z jízdy. Koloběžka je určena pro mladší i starší uživatele bez rozdílu. Díky elektrickému pohonu totiž i unavený jezdec může…

Registrovaný uživatel22. dubna 2021

Zatím moc zkušeností s ní nemám. Koupila jsem ji, že mám problém s kolenem a nakole při šlapání je ten problém. Tady sednu skrčím koleno a jedu. Ale do kopce nevím v stoupání má problém. Musela jsem ji nohou pomáhat. Snad to vychytám je to hračka se kterou se potřebuji zžít a doufám, že se zžijeme a splní ten účel pro který jsem ji kupovala.

Registrovaný uživatel14. dubna 2021

Pohodlná k běžnému užívání. Spokojenost.

Registrovaný uživatel28. srpna 2020

je to bezva pro seniorku 72 roků

Nenašli jsme

doporučujeme je to bezva

Registrovaný uživatel24. května 2020

koloběžka je skladná, vejde se do auta, nízká hmotnost, pohodlná, na kratší výlety po cyklostezkách i pro méně mobilní osoby skvělá

slabý výkon, do většího kopečku vás nevyveze,