Cyklotrenažér Recenze inSPORTline AirBike Basic II

Recenze inSPORTline AirBike Basic II

Cyklotrenažér inSPORTline AirBike Basic II je navržen pro domácí použití a nabízí uživatelům možnost efektivního tréninku přímo v pohodlí domova. Díky vzduchovému brzdnému systému je odpor generován ventilátorem, který se přizpůsobuje intenzitě šlapání. Čím rychleji šlapete, tím větší odpor cítíte, což umožňuje přirozenou regulaci zátěže. Tento model má kompaktní rozměry s délkou 115 cm,…
Porovnat ceny 6 990 Kč

stetvac2. listopadu 2025

Pro moje cvičení (15-20 min.) je sedlo pohodlné. Přístroj je opravdu stabilní i při vyšších rychlostech a mojí váze 100 kg. Nastavení odporu a ovládání snadné. Přístroj je i při vyšších rychlostech tichý.

zatím jsem žádné nezjistil

Pro moje potřeby je přístroj zcela dostačující. Za poměrně nízkou cenu mi překvapila kvalita výrobku, stabilita i jeho dizajn a v neposlední řadě i jednoduchost montáže výrobku.

Miroslav.luza12. června 2025

Pohodlný posed, optimální nastavování zátěže.Prostě dobře se na tom cvičí.

Malá,takřka nefunkční plastová kolečka na přesun.

Spokojenost.A ty kolečka jsou detail.Člověk má šlapat a ne s tím jezdit.

mirza13. března 2024

slušná cena účel plní dobře

pouze mechanická brzda nejde dotáhnout jeden šroub při montáži (stržený závit z výroby) nelze používat madla ve statické poloze (jako rotoped)

dusomex11. ledna 2024

Cena Snadná montáž Jednoduchost použití

Zatím mám chvíli, tak úplně ještě nemůžu hodnotit.

Registrovaný uživatel17. ledna 2023

Zatím (se) šlape jak má, Lehké složení

Registrovaný uživatel8. listopadu 2022

Rýchlosť dodania jasný a jednoduchý návod na zloženie zariadenia Pevná konštrukcia Tichý Deti majú radosť :)

Konkrétny typ zariadenia je vlastne odľahčený rotoped pretože madlami si vršok tela veľmi nezacvičíte takže predovšetkým to pedálovanie.. Pri maximalnej záťaži mi príde aj tak slabý odpor

Osobne pojdem po sofistikovanejšom riešení airbiku kde je možné zabrať i rukami. Trieda Basic je určite pre začiatočníkov a určite sa dá dosiahnuť super výsledkov pri pravedlnom cvičení ale moje doporučenie : radšej si priplaťte

Registrovaný uživatel28. července 2022

Lehka montaz