Recenze InnovaGoods Rekneef 24,5 x 14,5 x 23,5 cm

Tento pohodlný a komfortní polštář InnovaGoods Rekneef umožňuje přijmout správné držení těla při spánku a odpočinku, a při tom udržuje páteř v rovné poloze (optimální vektor vyrovnání). Má povlak se zipem k usnadnění jeho čištění. Navíc jeho měkká pěna (paměťová pěna) brání deformacím a jeho mikroperforace napomáhá tomu, aby byl i při pocení v tom nejlepším stavu. Pro své vlastnosti jej lze také…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Polštář InnovaGoods Rekneef je podle recenzí velmi účinný při ulevování od bolestí zad a kříže, zároveň zlepšuje kvalitu spánku. Jeho tvar a velikost jsou chváleny pro pohodlné použití a skladnost. Produkt plní svůj účel a je doporučován i pro starší osoby s chronickými bolestmi.

• Ulevuje od bolesti zad a kříže
  • Zlepšuje kvalitu spánku
  • Vhodný pro osoby s bolestmi páteře
  • Dobře tvarovaný a přizpůsobivý
  • Malý a skladný
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Registrovaný uživatel15. prosince 2022

Mám jako dárek,mamča už ho má vyzkoušený a noc jí vyhovoval,malý skladný skvělé vytvarovaný

Super jeden jsem v minulosti kupovala tchánovi když byl po operaci kyčelního kloubu a také chválil.spokojenost.nyni jsem ho koupila mamce

Registrovaný uživatel7. srpna 2022

skutečně pomáhá při bolesti zad

jsem velice spokojená

Registrovaný uživatel18. dubna 2022

Vhodný při bolestech páteře.

Registrovaný uživatel7. března 2022

Bolest v kříži, ulevuje velmi od bolesti a produkt používám denně.

Musím jen doporučit a už se i stalo,známí mají zájem,opravdu pomáhá i usnout a tím ,že kolena netřou o sebe a máte vložený tento podukt mezi koleny,opravdu ulevuje páteři ,pro starší osoby jen doporučuji.Jsem velmi spokojena.

Registrovaný uživatel20. října 2021

Plni svůj účel

Registrovaný uživatel16. září 2021

Velice příjemný, měkký. Zatím jsem zkusila jednu noc a jsem spokojena.

Registrovaný uživatel9. září 2021

zlepšený spánek,uleví unaveným nohám

výrobek dle očekávání

Registrovaný uživatel3. března 2021

Doporučila mi ho fyzioterapeutka fakt to zabralo ráno jsem se budila z bolestí v zádech s polštářem ani jednou. Navíc mě velmi překvapilo, že mezi nohy nádherně zapadne jak na míru a po dvou nocích už ho ani nevnímám a navíc k mému překvapení jsem zjistila, že tam drží i když se v noci přetočím na druhý bok.