Má hezký dizajn a je snadno přenositelný a umístitelný do malých uzavřených prostor, jako je auto, lednička, spíž.
Měl by mít i nabíječku z elektrické sítě a auta.

Innovagoods Awozone je malý a funkční ozónový čistič, který účinně odstraňuje nepříjemné pachy, ale má omezení v použití v přítomnosti lidí a zvířat. Uživatelé oceňují jeho přenositelnost a design, ale kritizují absenci síťové nabíječky a nutnost větrání po použití. Doporučeno pro specifické použití v uzavřených prostorech bez přítomnosti osob.
Měl by mít i nabíječku z elektrické sítě a auta.
Čistí nepříjemné pachy v místnosti okamžitě, kvituji dobíjení usb kabelem a dvě možnosti časového nastavení.
Už funguje.
Snad vydrží delší dobu. A vypadá dobře
Malý. Funkční.
cena a rozměry
* že nemá nabijení ze sítě
* na videu i obrázcích jsou u spuštěného generátoru lidé, ale v manuálu se píše, že v prostoru nesmí být lidé ani zvířata a po použití se musí intenzívně větrat.
K čemu to je, když tam nesmí nikdo být. Místnost bude takzvaně čistá, ale s příchodem domů se zase kontaminuje. Nejlépe vyčistit a vůbec domů nechodit. Přitom na internetu o tom není zmínka.
Taky jsem naletěl.
JP
Je malinký. Koupila jsem jich proto víc.
Nelze používat v místnosti, kde jsou lidé nebo zvířata (např. při jednání s klientem). Na některých stránkách je nedaleko počítače, na kterém se pracuje. Považuji to za klamavou reklamu.
Zkrátka jsem naletěla.