Recenze Indiánský erotikon: Zaručený recept na chutné manželství - Danka Štoflová (čte Tereza Dočkalová)

Indiánský erotikon / Dočkalová T. / MP3 - Štoflová D. [CD] Popis: Češka poznává v New Yorku svou životní lásku, Čerokéze Tammyho, s kterým pak stráví život mezi členy jeho kmene v Severní Karolíně. Něžné a vtipné vyprávění o přátelství, rodině, lásce a přírodě.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Kniha je oceňována pro svůj vtipný a zároveň dojemný obsah, který čtenáře oslovuje a vede k opakovanému čtení. Autorka dokáže předat důležité myšlenky s laskavým nadhledem, což čtenáři oceňují. Ačkoliv se objevují drobné výhrady, kniha celkově zanechává silný dojem a je doporučována.

• Vtipné a zábavné příběhy
  • Čtivý styl psaní
  • Dojemné a moudré momenty
  • Autorka předává důležité myšlenky s laskavým nadhledem
  • Kniha se čtenářům vrací jako oblíbené čtení
  • Očekávání některých čtenářů nebyla zcela naplněna
  • Někteří by uvítali více indiánských prvků

Renata.skopkova28. ledna 2026

Další zábavné i dojemné příběhy, které potěší duši. Doporučuji jak tuto knihu tak další dvě. Jsou báječné. Jsou to knihy, ke kterým se budu určitě v budoucnu vracet. Už nyní si některé příběhy čtu vícekrát.

janazlamal6. března 2025

Skvělá kniha, ke které se budu určitě vracet, stejně jako k prvnímu dílu.

danuna.e8. února 2025

Četla jsem už předchozí knížku, která se mi taky moc líbila. Autorka píše vtipně a poutavě. Už se těším na další příběhy od Kouřových hor.

hadainka28. ledna 2025

vtipné,čtivé

ma.sebestova14. listopadu 2024

Představovala jsem si to trochu jinak. Trochu víc té indiánštiny

petra.pithartova4. listopadu 2024

Vtipné, moudré, dojemné, čtivé ... stejně jako autorčina předchozí kniha i celý blog.

Jedna z nejlepších knížek za poslední roky, doporučuji vřele.

terewe1. listopadu 2024

Za mě skvělá kniha plná humoru, a zároveň jde velmi do hloubky. Autorka má dar předávat důležité věci s laskavým nadhledem. Prostě boží kniha o životě jako takovém.