Barva na vlasy Recenze Indian Natural Hair Care Henna 1 kg měděná

Recenze Indian Natural Hair Care Henna 1 kg měděná

Indická přírodní henna je prášek získaný z vysušených a rozdrcených lístků tradiční indické rostliny Lawsonia inermis, která obsahuje čistě přírodní látku lawson, která se váže na vlasové proteiny a vytváří měděný odstín. Kromě toho lístky a semínka této rostlinu mají ozdravné účinky. Zanechávají vlasy lesklé, hebké a chrání pokožku hlavy před lupy či jinými kožními chorobami. Henna tak dodává…

porrky14614. října 2024

Uz rok a puo pouzivam hennu misto chemicke barvy a diky tomu mam clasy uz do pulky zad. Vzdy jsme je mela max poramena. Barva vypada prirozene a zaroven zari, zpevnuje vlasy, vyzivuje.

Petra25. května 2024

Skvělá henna mohu jen doporučit.

cikariove1. května 2024

Velmi jemný prášek který se dobře rozmíchá a díky jemné konzistenci se barva snadno nanáší. Výborně kryje a je možné dobarvit pouze odrosty.

Registrovaný uživatel9. června 2023

přírodní produkt, skvělá kvalita, jsem nadšená z návodu, používám léta a troufám si tvrdit, že mi zachránila vlasy

Registrovaný uživatel12. ledna 2023

Barva je moc krásná, i na šedinách. Vlasy jsou po ní nadychané a ůzasně vlnité.

Jsem moc spokojená a mám v plánu barvit už jen přírodně.