Recenze Immax Kingfisher 1xLED 9W

Stolní LED lampička Kingfisher od značky Immax v moderním designu disponuje sklápěcím ramenem a informačním panelem, který zobrazuje údaje o aktuálním času, datu a teplotě. Nabízí také dotykové ovládání jasu. Vestavěný USB port se postará o nabíjení vašeho telefonu nebo jiného USB zařízení. Součástí balení je síťový adaptér.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Lampička Immax Kingfisher 1xLED 9W nabízí moderní design a praktické funkce jako regulaci světla a displej s parametry. Uživatelé oceňují její vzhled a funkčnost, ale někteří zmiňují problémy s návodem a omezenou pohyblivostí vrchní části. Celkově se jedná o povedený produkt za rozumnou cenu.

• Moderní design
  • Možnost regulace intenzity a teploty světla
  • Funkční displej s parametry
  • Povrch napodobující kůži
  • Vypnutí světla hodin, datumu a teploty
  • Nejasný nebo špatně přeložený návod
  • Omezená možnost otáčení vrchní části
  • Manuál neodpovídá konkrétnímu modelu

Honza10. dubna 2026

Moc hezký design-imitace kůže,světlo teplé nebo studené,plus intenzita světla.Co velmi chválím je vypnutí světla hodin,datumu a teploty.

brecka18. února 2026

manuál je jinou lampičku

milan.vasko3. ledna 2026

Super svetlo

Nedá sa otáčať vrchná časť iba smerom hore a dolu

Uhlir Miroslav9. prosince 2025

Lampicka za dobre penize, ktera splnila moje ocekavani. Pekny doplnek na stul k pocitaci. Funkcni displej s parametry.. Ma tri druhy svetla a 5 snizeni intenzity. Hodiny se zatim nepredchazi a teplomer je take docela presny. Povrch napodobuje cernou kuzi, prakticky k nepoznani.

Pouze by mohl byt srozumitelnejsi navod. Je to pouze volne prelozene, ale logikou se k tomu da dopracovat.

Pekna lampicka za slusne penize. Mel jsem podobnou od jineho vyrobce, ktera uz mi po 15 letech doslouzila. Doufejme, ze mi bude slouzit take dlouho a delat mi radost Jsem nadseny, proste parada..

msilingr16. prosince 2024

Zatím dobrý..

ladik.chmiel23. října 2024

Moderní

Registrovaný uživatel14. září 2018

Super lampička, spousta možností regulace....

Určitě doporučuji.