Stolní pila Recenze IGM Laguna Fusion 1

Recenze IGM Laguna Fusion 1

Pila Laguna Fusion 1 zaujme velkým pracovním stolem, který je z větší části z litiny a boční prodloužení stolu jsou ze silnostěnného ocelového plechu s kvalitní povrchovou úpravou odolnou proti otěru. I přes papírově nižší výkon si tato pila hravě poradí i podélnými i příčnými řezy tvrdého dřeva do tloušťky až 79 mm. Díky nízké spotřebě elektrické energie a standardní přípojce na 230V vám pro…

synek.morava12. srpna 2025

1. pilu jsem kupoval koncem července 2025 a nebyl jsem informován, že pila bude v akci levnější od srpna o 3000,-Kč, což mě velice mrzí. 2. Při sestavování pily byly problémy a to chybějící šroubky- problém vyřešen k mé spokojenosti, problémy se spojemím krátkého a dlouhé části dráhy pravítka - nevyřešeno 3. reklamace na rovnoběžnost stolu s pilovým kotoučem - nevyřešeno k mé spokojenosti, dle informace 0,2 mm rozdíl je u tohoto hoby stroje v toleranci.

Za cenum 35000,-Kč pilu nedoporučuji, nelze seřídit hlavně podélnost stolu s pilovým kotoučem a nebyla dána informace, zda toto seřízení pila umožňuje

marcelpavlis7717. ledna 2024

Přesná, velice kvalitně zpracovaná pila. Pracovat s tímto strojem je radost.

Umístění v ložnici vedle postele není možné.

kalinajosef15. ledna 2024

Ticha a přesná pila

Jana Češková6. září 2022

Koupil jsem Vaši pilu Laguna Fusion 1 - dotaz - lze zaměnit místo patek kolečka pro manipulaci s pilou po dílně?Pokud ano objednal bych si u Vás 4ks koleček na dobírku - prosím zdělte cenu.Děkuji.Češek Pavel.