Tablet Recenze iGet Smart L103 32 GB Wi-Fi černý (L103)

Recenze iGet Smart L103 32 GB Wi-Fi černý (L103)

Černý tablet iGET SMART L103 je vlajkovou lodí mezi tablety značky iGET. Veškeré úkony zvládá mrknutím oka díky kombinaci 3 GB operační paměti RAM a výkonného procesoru. Jeho 32 GB interní paměť ROM můžete kdykoliv rozšířit pomocí SDXC karty a vložením SIM karty se můžete připojit k 4G síti. O delší výdrž bez nabíjení se stará vysokokapacitní baterie o velikosti 5 800 mAh.

Registrovaný uživatel19. července 2021

Rychlý, spolehlivý, přehledný.

Nejsou mi známi

Registrovaný uživatel28. června 2021

Pro naši potřebu splňuje očekávání pro kterou jsme ho koupili. Cenově dostupný pro všechny případné uživatele. Přístroj je používán cca 8 hod. denně ke vší spokojenosti.

Registrovaný uživatel9. června 2021

Splnil moje očekávání.

Registrovaný uživatel12. února 2021

Cena Velikost displeje Možnost vložit SIM

Pomalý Občas se seká Pomalý fotoaparát

Příště bych zvolil jiný tablet.

Registrovaný uživatel19. listopadu 2020

Rozumný poměr cena / výkon.

Registrovaný uživatel20. září 2020

Cenově dostupný s kovovým tělem je pevnější, což je vykoupeno možná větší vahou, ale odolnost při málo šetrnějším zacházení jej předurčuje na denní práci, zábavu a cestování. Je zde dobře čitelná obrazovka s věrným podáním barev. Fotoaparát také dobře fotografuje, ale spíše jde o záznam běžných fotografií, pro fotografování jako takové bych asi praktikoval fotoaparát. Poměrně citlivý dotykový displej.

Záporů jsem zatím mnoho nenašel. Baterie ač se silným akumulátorem a deklarovanou výdrží, tak zatím plně tomu neodpovídá. Také jsem zatím nenalezl vhodný prgram , který by dobře suploval čtečku knih a audioknih, kde mé dřívější Prestigio umělo pěkně řadit titulky jako v knihobně a pamatovalo si to rozečtenou stránku tam kde jsem skončil, zde zatím dosti bojuji se svojí pamětí, kde že jsem to skončil, ale třeba to jen ještě neumím vzhledem ke krátké době jeho vlastnění.

Jsem spokojem a zatím jsem nemusel přidávat rozšíření paměti. S 32 Gb si zatím vystačím

Registrovaný uživatel1. září 2020

Za ty peníze jsem víc nečekal Zvládne videohovor

Registrovaný uživatel10. května 2020

Produkt mě vyhovuje na cestách. A pak také poměr cena a výkon.