Sada domovního alarmu Recenze iGET Security M4

Recenze iGET Security M4

Buďte v klidu, ať už jste kdekoliv, s inteligentním zabezpečovacím systémem iGET Security M4. Je bezdrátový, s vaším telefonem komunikuje přes Wifi a při jejím výpadku je schopen pomocí GSM zaslat SMS o poplachu. A protože si rozumí s Androidem i iOS, můžete s ním sledovat vnitřní a venkovní IP kamery, řídit 230V zásuvky a další více než 20 typů příslušenství. Disponuje spoustou logických a…

Miroslav N20. ledna 2023

- Rychlá instalace, jednoduché nastavení + možnost nastavení automatického zapnutí/vypnutí i přes mobilní aplikaci. - Dobrá možnost rozšíření příslušenství. - Rozumná cena. - Po založení servisního požadavku mě do dvou dnů kontaktoval servis s možným řešením a navíc zaslal reklamovaná PIR čidla.

- Při výměně čidel, která spouštěla falešný poplach, mi jednou za týden (cca) některé čidlo PIR spustí falešný poplach. Zkoušel jsem jiné umístění, nastavení na sepnutí po 5 min...zatím nic nepomáhá. - Nelze vypnout zvuk na odpočítávání klávesnice při zapnutí a vypnutí alarmu. - Některé magnety na PIR čidla nejsou dost silné , aby je udržely v požadované pozici.

Alarmem Iget M5 jsem nahradil starý drátový od Jablotronu. K Iget M5 premium jsem koupil další čidla pohybu + čidla na okna + venkovní sirénu. Dvě čidla pohybu spouštěla falešný poplach, ty jsem reklamoval a po obdržení nových je vyměnil, ale poplach se občas spustí znovu i z těchto čidel (mouchy už nelítají, pavouci spí, tak nevím, čím to je ?) . Ohledně některými uživateli avizovaných chyb v software jsem nic nenašel (mám IOS). RFID čipy ani SIM kartu jsem zatím nezkoušel

Registrovaný uživatel10. ledna 2023

bezdrátové, možno dokoupit mnoho příslušenství

občas zlobí komunikace přes aplikaci

dobrý produkt za rozumné peníze

Registrovaný uživatel26. září 2022

jednoduchá instalace, přehledná aplikace do mobilu,

Jiří Doležal19. června 2022

Po několika dnech marných pokusů systém zprovoznit jej vracím prodejci.

vracím prodejci

Pavel Kučera14. července 2021

Možnost spravovat odkudkoliv přes mobil. Rychlá instalace.

Aplilace se občas sama odhlásí, po 14 dnech provozu začíná vypadát spojení mezi aplikaci a alarmem, nejspíš to bude na reklamaci.

Zatim jsem nevyzkoušel provoz se SIM, pokud by byl na toto připojení spoleh, bral bych zařízení jako uspokojivě funkční.

Registrovaný uživatel8. září 2020

Asi nejmensi zlo z cele palety konkurence (vyzkouseno). Dokonce lepsi, nez Xiaomi. Dosah neni spatny.

Android Aplikace (ovladani) obsahuje radu chyb. Ciselna klavesnice spis nefunguje. Spatne hlasi stav odemceno/zamceno, spatne funguji senzorova tlacitka. Privesek na kice ma spatne resena tlacitka, takze snadno zmacknete SOS, aniz byste to chteli. Nakonec obcas blbne i logika, kdy alarm zacne hulakat i pote, co byl odemcen.

Nejmensi zlo, ale porad je co opravovat na strane vyrobce.

Registrovaný uživatel12. března 2020

Cena, jednoduchá manipulace , obsluha a dostupnost doplňků. Montáž a uvedení do provozu je velmi jjednoduché.

Tímto alarmem jsem nahradil starší typ alarmu Jablotron, ke kterému jsem nesehnal náhradu vadných ovladačů . Iget 4M pracuje zatím spolehlivě, používám lehce ovladatelnou aplikaci pro Iphone.

Registrovaný uživatel9. února 2020

Neni drahy, podpora SIM karty.

Reseni obsahuje velke mnozstvi softwarovych chyb. Problemova je Android palikace, ciselna klavesnice (je zaroven RFID cteckou) je otresna, jiz dvakrat reklamovana, RFID chipy se spatne nacitaji, zdanlive cesky vyrobek je ve skutecnosti cisnky bazmek, ktery akorat preprodava brnenska firma. Rada doplnku neni kompatibilni (kamery, detektor koure, detektor plynu). Velmi omezene mnozstvi nastaveni.

Kdybych ihned nenakoupil vetsi mnozstvi doplnku (X dalsich cidel), tak bych vyrobek vratil. Skoda penez.