Nemohu ještě hodnotit na 100 %, mám ho krátkou chvíli, ozvěte se tak za čtvrt roku

Now I can finally read ebooks in the bathtub, without glasses!
Although perfectly adequate, given the capacity I expexted a longer-lasting battery between charges.
Definitely worth the money.
Parádní,betelná cihla, výdrž baterie, dobrá obsluha,fotky,zvuk, mě se líbí.
Odolný za dobrou cenu.
Pomalý, např. zvetseni mapy trvá několik sekund.
Vypadá odolně
Jen ta hmotnost je veliká
-robustnost
-náhradní ochranné sklo navíc
-design
-poměr funkční odolnost-cena
-hodně průměrný a slabí zvuk a absence jacku ale kvůli tomu si ho asi nekupujete
-přídavné ochranné sklo, je stejné jaké se používá na telefony, v důsledku je daleko křehčí než u telefonu kvůli daleko vetší velikosti displeje.
-záslepka usb jako úplně všude visí na malém kousku plastu, bojím ale i tak koupil bych znovu :)
Splńuje učel odolnosti a navíc může dobře sloužit i na fyzickou obranu :)
- v podstatě jediný "normální" tablet na českém trhu, který je zároveň vodotěsný
- oproti tomu co píší někteří recenzenti: má i mikrofon, a ten i funguje
- asi by s tím šlo i telefonovat (nezkoušel jsem)
- dost těžký
- nemá bezdrátové nabíjení - obávám se, že kryta USB (kterou musím několikrát týdně sundat před připojením k nabíječce) se časem vychodí a přestane těsnit
Kdybych se rozhodoval znova, koupil bych jej znova :-).