Bezkonkurenční Cena/Výkon
Foťák o ničem

Bezkonkurenční Cena/Výkon
GSM
Foťák o ničem
Dobrá výdrž baterie, dostatek paměti,
Kupoval jsem dva kusy a u jednoho mi přijde že se musí na displej víc mačkat než u toho druhého kde se stáčí jemně dotknout a reaguje bez problémů. Nevím jestli řešit reklamaci.
Myslím že za ty peníze dobrý tablet.
Pekny rychly pekne barvy neseka se proste cena /vykon
Pouzivam dene
Nema klasicke zpetne tlacitko
Slaby zvuk chybi kvalitni basy je to hodne ve stredech celkovy dojem zvuku nic moc jsem hudebnik takze toto chybi
Ale celkove za ty penize nemuzu chtit vic
Zřetelné zobrazování, dobré barvy, rychle reaguje, a manželce velice vyhovuje po všech stránkách.
Dobrá kvalita za cenu.
Funguje, tak jak má.
Rozumný výkon za nízkou cenu
Update bezpečnosti pravidelně
Rozlišení displeje
Dodání s obalem s funkcí stojánku
Baterie a výdrž
Váha do ruky
Dost velká svítivost v noci
Necitlivý dotyk
Dobrá koupě pro sledování YouTube. Není na aktivní práci, dotyková vrstva nic moc.
Základní Android, nevyhovující apky se dají vypnout nebo odinstalovat, svižný, výdrž baterie ok, zobrazení výborné.
Trochu komplikovanější práce s úložištěm při připojení USB kabelem k NTB, ale dá se na to přijít - je to dáno tím základním Androidem.
Výborný tablet pro domácnost. Oceňuji i možnost telefonování.
Cena dobrá. Kvalita také.
Za ty penize jsem necekal tolik kvality, mile prekvapilo. Na to šolichání po netu to plně dostačuje.
Tablet doporučuji všem kteří váhají. Kvalitní zpracování, zvládne 12 hodin práce a videii, možnost připojení pouzdra s klávesnicí.
Za tu krátkou dobu spokojenost. Splnil očekávání.
Není tvrzené sklo
Zcela chybí manuál k systému Android 10, vše je nutné zkoušet metodou pokus omyl nebo hledat na internetu.
Dobře vybavený tablet za dobrou cenu