Mobilní telefon Recenze iGet Blackview GBV9900 Pro Thermo 128 GB černý

Recenze iGet Blackview GBV9900 Pro Thermo 128 GB černý

Chytrý telefon s atraktivní výbavou vůbec nemusí být drahý. Například takový Blackview GBV9900 Pro Thermo se pyšní mimořádnou odolností proti fyzickému poškození, čtveřicí zadních kamer i celou řadou funkcí pro dobrodruhy. Zároveň potěší příjemné uživatelské prostředí postavené na Androidu 9. S telefonem Blackview GBV9900 Pro Thermo se nemusíte bát nešťastného pádu na zem.

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Skutečně odolných telefonů na trhu mnoho nenajdete. Poměrně zajímavou volbou může být Blackview GBV9900 Pro Thermo, který odolá nejen drsnému zacházení, ale má i spoustu zajímavých vychytávek. Například termokameru, senzor srdeční frekvence či hlukoměr. Základní výbavou se však jedná spíše o obyčejný telefon se starším Androidem.

Více na Mobilenet

slabší fotoaparáty

chybí 3,5mm jack

pomalejší nabíjení

Registrovaný uživatel9. března 2022

Nic lepšího jsem v životě nedržel v ruce

Nic horšího jsem v životě nedržel v ruce

Shrnutí je takové, že jsem si objednal produkt, po několika dnech jsem dostal zprávu, že zboží není a dodavatel se jej snaží zajistit. Cca po třech týdnech, kdy už jsem zboží nutně potřeboval, jsem objednávku zrušil a zakoupil si u jiného dodavatele a jiný produkt. Proto mne překvapuje, že již podruhé jsem dotazován na spokojenost se zbožím. Trochu divná komunikace firmy Elektroword.

Registrovaný uživatel2. ledna 2022

Thermo kamera , operační paměť,foťák,velikost akorát do ruky,NFC super

Velmi dobrý mobil jak odolně tak i operačně

Registrovaný uživatel20. září 2021

Ideální poměr cena/kvalita. Mám již druhý telefon Zn. iGET a už u této značky zůstanu... Telefon příjemně padne do ruky a nezdá se mi, že by vyloženě v ruce klouzal, jak tady někteří píšou. Má pogumovanou zadní stranu.

- Díky zmíněné gumové straně jsem nenašel způsob jak bez ztráty záruky a bez použití pouzdra, nalepit plíšek pro magnetický držák do auta... Prostě 3M páska se na gumě neudrží. - Hybridní slot. Preferuji primární úložiště na SD kartu. Bohužel telefon neumožňuje použití 2x SIM + SD Card. Buď jen 2x SIM, nebo 1x SIM + SD Card. Zkomplikovalo mi to tedy použití firemního čísla...

Klady s přehledem převažují nad zápory... Ideální telefon neexistuje.

Registrovaný uživatel12. března 2021

Celkem svižný, slušná paměť, čtečka otisku reaguje překvapivě parádně stačí na ni jen klepnout a hned reaguje, foťák delá nadherné fotky,překvapil...

Špatná sinchronizace emau a mesengera, ohlásí mi to cca 2 až tři dny staré zprávy. Může to ale být způsobeno androidem 10 (možná to opraví nějaká aktualisace) Další mínus, nefunkční čidla (chybějící, jen otvory) na pravém spodním boku (tuším měření teploti a ovzduší. U fotoaparátu při nastaveňí rozlišení 18:9 foťí poute na 8MP, plných 48MP jde nastavit pouze na 4:3 škoda

Jsem s telefonem spokojený, hezky fotí a má celkem pěkný zvuk. S těmi pár nedostatky se dá žít, a po pár dnech si na ne ani nespomenete. Přeci jen je to pracant ;)

Registrovaný uživatel28. ledna 2021

Skvělé fotky i videa,velká paměť,rychle naběhne GPS,přesně co jsem od něj očekával.

Nemá klasický konektor na sluchátka,jediný konektor je C.Do něj se připojují i sluchátka dodané s telefonem.