Mobilní telefon Recenze iGet Blackview GBV9600 Pro

Recenze iGet Blackview GBV9600 Pro

Smartphone iGet Blackview GBV9600 Pro hravě obstojí i v těch nejextrémnějších zkouškách, a přitom se může pochlubit vyspělou hardwarovou výbavou i řadou těch nejmodernějších chytrých funkcí. Tenhle přístroj si prostě nelze nezamilovat. Odolá vodě, prachu, nárazům i extrémním teplotám. Kromě toho jej ale taky můžete využít namísto platební karty (technologie NFC) nebo ho třeba bezdrátově…

Petr Vopátka7. března 2022

Pár pádů vydržel

Samovolně se vypíná Občas nereaguje čtečka otisků prstů Odešel v záruční době mikrofon, ale servisní středisko jej nechtělo v záruce bezplatně opravit,vyměnit

Odolný telefon vlastně neni. Military specifikace a nevydrží ani běžné používání. Byl to můj druhý Blackview. Ten první odolný jsem prodal asi po týdnu, neskutečně pomalý. Pak jsem objevil Blackview GBV9600E se samou chválou a dnes vím, že Blackview už nikdy víc. Telefon stojí za prd a servis je banda zlodějů.

Roman Knap3. června 2021

Jen dost tezko

odolne telefony blackview nebrat je to podvod na zakaznika žadnou zaruku na odolnost nemate nic vam neuznaji jako reklamaci .

Jakub Koutný15. ledna 2021

Výkon Výbava Baterie

Váha Rozměry Odolnost

Předpokládám, že když je něco prezentováno, jako odolný, že by to odolný mohlo alespoň trošku být. Kupuji si pouze odolné telefony a tentokrát jsem opět neodolal poměru výkon/cena a koupil si již 3. Blackview a i tomuto se mi podařilo rozbít display (, když mi vypadnul při předklonu z náprsní kapsy z výšky cca 70cm??????. Telefon je všechno, jenom ne odolný. A když mi u BV neprasknul display, tak odešel reproduktor...Příští telefon si od této značky rozmyslím :)

Registrovaný uživatel4. listopadu 2020

Fungoval slušně(funkce)

Horší zvuk odešel 2x reproduktor není tak odolný jak píšou dostal se do vnitr prach za chůze v kapse prasknul displejm

Nedoporučuji radši novější model ten už funguje o dost lépe

olegvojtech19. června 2020

obrovská vydrž baterie, telwfon se nepřehřívá ani při plné zátěži u hraní nejnovějších her, velmi dobrá viditelnost na slunci, ani nejmenší zasekávání nebo mrznutí, vše jsem hladko a plynule. Velmi velké vnitřní úložiště na fotky hudbu filmy a pod. rozšiřitelné o dalších 256GB s microSDXC kartou která je standardně pasující do všech běžných telefonů, takže jen nahrajete ze starého telefonu vše na kartu a přendáte ji do nového a hotovo - zvládne každý. Firma Blackview je sice Čínská ale díky výbornému odladění české firmy iGET je vše dokonale přeloženo a přizpůsobeno pro českého zákazníka. Navíc firma iGET telefony intenzivně testuje než jej pustí na český trh a dává Čínské firmě Blackview spětnou vazbu co mají pro český trh změnit a vylepšit. tím pádem se tento telefon prodává docela hodně let a i lidi co si ho koupili dříve pořád mají nejnovější aktualizace a tak to zůstane i do budoucna. Navíc firma iGET díky testování dává prodlouženou záruku což je také fajn. Píšu recenzi opožděně aby byla objektivnější. Nejdříve jsem ho chtěl vzít na pár testovacích cest a pořádně odzkoušet. Předtím jsem měl iPhone, Galaxy S8 od Samsungu, a pár odolných telefonů od jiných značek, ale zatím tenhle jednoznačně vede.

větší, robustnější a těžší než běžné telefony, ale při takové odolnosti a vydrži baterie je to adekvátní a kdo kupuje odolný telefon tak s masivnějším tělem už dopředu počítá takže to pro něj nemůže být překvapení.

za tu cenu špičkový telefon který v ČR téměř nemá konkurenci. Asi jeden z nejlepších odolných telefonů na trhu. srovnatelné telefony začínají na cenovce o čtvrtinu vyšší. Velmi dobrá koupě. jsem naprosto spokojen.

Registrovaný uživatel11. října 2019

- odolný (kvůli tomu jsem si jej koupil :) ) a vodotěsný (testováno pod tekoucí vodou) - pro mé použití naprosto vyhovující výkon (ještě jsem nezažil sekání telefonu, nebo, že bych nějakou aplikaci nespustil) - velmi dobrá optimalizace využití baterie a tedy i její dlouhá výdrž (při mém běžném používání (displej cca 1 hod denně, dva telefonáty, 30 minut poslech hudby přes BT sluchátka, 15 minut prohlížení videí na internetu) bez problémů 3 - 4 dny - pro mě dostatečná kvalita fotoaparátu

- žádné závažné - pár drobností, spíše ve vztahu k Androidu (např. nelze změnit barvu LED notifikací dle aplikace, apod.) - v tuto chvíli nefunguje aplikace George Klíč od České Spořitelny, údajně se to řeší..

Pro mé použití naprosto perfektní telefon, doufám, že mi vydrží co nejdéle :)

Registrovaný uživatel10. srpna 2019

Výkonný Odolný Pohodlně se drží Kapacita baterie Velikost pamětí RAM a ROM

Díky umístění čtečky otisků prstů na boku telefonu, dochází k neúmyslnému odemknutí při schvalování do kapsy.