Výdrž baterie, dual sim + sd , cena/výkon
Po půl roce telefon nešel nabít. Za celý den v nabíječce dal 2% .

Výdrž baterie, dual sim + sd , cena/výkon
Po půl roce telefon nešel nabít. Za celý den v nabíječce dal 2% .
Po deseti dnech reklamace, nabil jsem přístroj dvakrát a po třetí už to nešlo. Za celý den v nabíječce dal 20% a pak už nic... Dnes už je všechno "Zeman"
Mám již druhý,dlouhá výdrž baterie.
Tak nějak jsem si ho představoval.
Reproduktor vzadu je silný magnet na kovový prach, tak netuším k čemu jsou ty všechny certifikace a jak se k reklamaci postaví prodejce. Kovový prach je taky prach a věřím tomu, že pokud by jsem nepřelepoval reproduktor, tak do měsíce nehraje.
Jestli ho chce někdo do dílny, kde se pracuje s magnetickým kovem, tak nedoporučuji. Jinak slušná cihla.
Mám cca půl roku a šlape výborně , větší hmotnost je znát ale také je znát výdrž baterie což je pro mě rozhodující. Fotoaparát není sice nic extra ale fotí a fotky jsou slušné . Za mě výborný odolný telefon.
obrovská výdrž baterie - při rozumném užívání vydrží týden
odolnost - nemusíte se bát pádů, utopení ve vodě, používání v dešti atp.
velký displej s dobrou kvalitou zobrazení
slušné fotky
hmotnost a rozměry - nejedná se úplně o kapesní verzi
při natáčení videa často přeostřuje, což je bohužel na videích dost vidět
Velmi dobrý telefon za rozumnou cenu - pokud se často pohybujete venku a potřebujete velkou výdrž baterie, pak je to ideální volba.
Odolnost,výdrž baterie,pěkný obraz,hlasitý reproduktor,bezdrátové nabíjení,velikost paměti dostačující,za denního světla pěkné fotografie,při sebeobraně dobrý obranný prostředek:-)
Váha,poněkud nešikovné umístění některých bočních tlačítek,nezaslepený jack a nabíjecí port proti vodě,při své velikosti docela problém sehnat pouzdro na opasek na tento telefon protože do kapsy se svou vahou oprvadu není.
Určitě bych ho doporučil všem co potřebujou bytelný telefon na stavbu nebo do prašného prostředí.
Doporučuji ho těm co nechtějí nabíjet každý den,mi vydrží zdhruba 10 dní nabitý občas někam brknu něco málo napíšu sem tam juknu na internet a hlavně vypínám na noc.
Myslím že za ty peníze s takovou baterii a s takovou výbavičkou se asi těžko najde jemu podobný konkurent mezi odolnými telefony.
Dlouhá výdrž baterie
Pokud hledáte pracanta co zvládne pád na zem tak tenhle to opravdu není výrobce píše že telefon zvládne pád do 1,5 metrů, mě spadl přesně z 55 cm na dlažbu a praskl displej, při reklamaci v servisu mě řekli že se reklamace nevztahuje na mechanické poškození takže za mě určitě nebrat na stavbu a nechat doma jako pevnou linku aby se mu nic nestalo