Mobilní telefon Recenze iGet Blackview BV7000 Dual SIM

Recenze iGet Blackview BV7000 Dual SIM

Blackview BV7000 je pevný odolný telefon, který má kovový rám a Corning Gorilla Glass 3 ochranu displeje. IP68 vodotěsný design, komplexně chrání váš telefon před poškozením, takže tento telefon je odolný chytrý telefon. Funkce rozpoznávání otisků prstů zjednoduší nejen proces odemykání, ale také ochrání soukromí vlastníka. Výkonná baterie s kapacitou 3500 mAh, baterie bude dodávat telefonu…

Registrovaný uživatel4. dubna 2020

Nejlepší mobil, odolný. iGet skvělá značka, zakoupeno v ČR, seris v ČR, český výrobce. Android 7, žádné zbytečnosti. Android 8, 9 a jiné verze mají otravné aplikace, které nejdou smazat a plno lidí je ani neumí používat. Skvělé, aplikace v základu, žádné zbytečnosti, kdo chce může si chybějící aplikaci stáhnout, dostatečná kapacita paměti. Dobře se používá, výborná výdrž baterie. skvělá cena Teď už vím, že jiný drahší mobil by nemusel splňovat mé požadavky jako úžasný mobil iGet. Jiný bych už nechtěla.

Nejlepší mobil, který jsem kdy měla.

Varianta 16 GB Titan
Registrovaný uživatel16. listopadu 2017

rychlost systému, robustnost, vyhovuje mi jeho velky vzhled, dispej i váha - prostě outdoor jak má bejt :).

nic moc foťák na to že má 13 mg pix. tak jsem měl 8 mg pix foták a fotky vypadali lépe, nabíješka není na mini usb ale je zde nějaká nová koncovka. když nemáte s sebou redukci ani svou nabíječku tak si telefon můžete použís jen na okrasu, prostě do něj štávu nedostanete i když je kolem vás spoustu nabíječek s mini usb (nechápu proč to zase změnili).

mám ho cca 2 měsíce zatím spokojenost časem se ukážou další věci do plusu i mínusu. Ale já jej můžu doporučit. cena je přijatelna za celkovou výbavu telefonu.

Varianta Stardust Grey