Mobilní telefon Recenze iGet Blackview BV6000

Recenze iGet Blackview BV6000

Blackview BV6000 je v současnosti nejvýkonnější odolný telefon z produkce iGet. Je spojením vysoké odolnosti a výkonu. Ať už pracujete na stavbě, v dílně nebo jste milovník outdoorových aktivit, odolný chytrý telefon Blackview BV6000 vám vždy spolehlivě poslouží. Telefon splňuje náročné standardy pro odolnost s krytím IP68 a nabízí vysokorychlostní připojení LTE.

Registrovaný uživatel16. prosince 2018

Velká výdrž baterie .Používal jsem ho jako služební telefon.

Těsně, po záruce přestal hrát vyzváněcí reproduktor.Potom se uvolnil a zhasnul displej. Už na nic nereaguje.

Registrovaný uživatel10. října 2018

Dobrý den. Mohu se zeptat jak se dává druhá sim do mobilu?.. Omlouvám se, ale nechtěl jsem si jen poškodit tel. Tzn. Se jen ptám.. Děkuji za odpoveď.

Dobrý tel.

Registrovaný uživatel10. ledna 2018

Dluha vydrz baterie

Neustale musim posilat na reklamaci zadniho reproduktoru. A jak tady bylo zmineno-reklamace neuznana. Po treti neuznane reklamaci jsem se dozvedel od servisu ze duvod nefunkcniho repro byly napadane ocelove spony. Myslel jsem ze mam odolny mobil. Bohuzel ted pujde na dalsi tedy ctvrtou reklamaci. Ale urcite nedoporucuji.

Vyhozene penize a trapeni se servisem.

Registrovaný uživatel19. října 2017

telefon dobrý, pokud funguje

Tragický servis, prakticky žádnou reklamaci nechce dovozce uznat, byť je nachytáte při lži.

Telefon se od začátku vypínal při otřesu, oté se přidala ještě alá intenzita sluchátka. Následovala první reklamace, kdy dovozce vyčerpal beze zbytku zákonnou lhůtu 30 dní. Telefon se vrátil s informací zvukovod vyčištěn, software přehrán, reklamace neuznána. Telefon vykazoval nicméně naprosto stejné závady. Po rozhořčeném telefonátu se servisem dovozce, kdy jsem jim sdělil, že tak jak prodejce telefon zabalil se mi vrátil byla reklamace uznána, s tím, že byl vyměněn reproduktor sluchátka. Během pár 2 následujících měsíců provozu se párkrát vypnul, až se jednou vypnul a nešel zapnout. Následovala opět reklamace u prodejce, který přístroj poslal dovozci. V době výpadku nabito na cca 70%, ještě jsem ho zkusil nabít, bez výsledku. Reklamace opět beze zbytku téměř 30 dní. Po návratu telefonu opět reklamace neuznána, závada se neprojevila. přehrání software. Telefon jsem si od prodejce nepřevzal, neboť na zadním víku chyběly šrouby. a vzhledem k nedodržení zákonné lhůty 30 dnů odstupuji od smlouvy. Prodejce údajně potřebuje dobropis dovozce, a tak čekám další již téměř měsíc. Telefonicky jsem kontaktoval servis, s tím, že bych rád věděl, co telefonu bylo. Získal jsem informaci, že byl hluboce vybitý a že ppo nabití a přehrání software telefon běží. Na můj dotaz, jestli nebyla závada uvnitř telefonu mi bylo odpovezeno, že nebyl důvod do telefonu lézt. Na můj další dotaz, jak mi tedy vysvětlí chybějící šrouby na zadním krytu jsem uspokojivou odpověď nedostal. Takže telefon fajn, avšak je to jen stroj. když k tomu přičtete darebáky, co lidí dělají bl..., tak budete víc čekat na servis, než telefonovat. na náhradní přístroj nárok nemáte. Rozhodně nedoporučuju!

Registrovaný uživatel22. srpna 2017

Celkem rychlej ,citlivost displeje perfeltni

Neustale ho musim premlouvat k pripojeni na net a o wifi ani nemluve, neustale se odpojuje a zas pripojuje ,z meho pohledu k pripojeni je telk nicemu

Skusim reklamovat pac je to trapeni.

Registrovaný uživatel29. března 2017

Všechno je ok design, cena, parametry, odolnost, nemá prostě chybu.

Nedostatky: Nevím o žádných

5 hvězd nekopromisně..........

Registrovaný uživatel15. února 2017

Zatím jsem nadmíru spokojen

Registrovaný uživatel5. února 2017

Jsem velmi spokojený. Jediné - za velmi citlivý display.

Registrovaný uživatel13. ledna 2017

Dokonalý mobilní telefon pro náročnější zákazníky toužících o vysoký výkon a velkou odolnost při outdorových aktivitách za dobrou cenu.