Klozet Recenze Ideal Standard Tesi T354601

Recenze Ideal Standard Tesi T354601

Set závěsného WC a ultra plochého sedátka Ideal Standard Tesi T354601 se chlubí inovativní splachovací technologií Aquablade pro podomítkovou nádržku se splachovací kapacitou od 4,5 l. WC disponuje podomítkovým modulem, který se instaluje do zdi nebo do sádrokartonové příčky. Záchod je vyroben v bílém provedení ze slinutého keramického střepu s kruhem s hlubokým splachováním. Součástí…

Registrovaný uživatel14. října 2023

elegantní kompaktní design, splachování po celém obvodu, snadné čištění

velice spokojen

Registrovaný uživatel4. února 2023

Tichý, kvalitní provedení, dobrá údržba

Registrovaný uživatel31. července 2022

Je perfektní a moc hezký

Registrovaný uživatel6. července 2022

Vynikající, tichý při splachování. Mohu jen doporučit

Lenka1. července 2022

Pěkný design, splachovací okruh ok

Wc zůstává po každé stolici dost znečištěné. Máme v novém bytě 4 měsíce a ani jednou se mi nestalo, že bych nebrala štětku do ruky. A to není jen má zkušenost. Bydlení jsem vystřídala několik, ale takový problém jsem nikdy neměla. Proto píši tuto recenzi, snad někomu pomůže.

Toto wc u nás jistě nezůstane roky

Registrovaný uživatel12. května 2022

Presne podle nasich predstav.

Zatim nevime o zadnem nedostatku.

Registrovaný uživatel12. února 2022

Super WC, úžasný oplach mísy. Žádné rantly. TOP záchod. Koupím znovu na další WC do garáže. Super soft close prkýnko, masivní plast, nikde se nic neprohýbá, dobře se na něm sedí. Pasuje k WC. Ale ....

No když ale v prkýnku nevyteče jeden tlumič. Pak už to není SoftClose ale Fastclose a to nechcete. Řešil jsem reklamaci u Onlinekoupelny/Sanitino, kde jsem zakoupil a výrobce závadu neuznal pro mechanické poškození. Prodejce mi poslal prkýnko ze svých zásob a vznikla mu škoda. Politika firmy Idealstandard není zas tak Ideal. Když jsem původní prkýnko rozebral, tak na mě vypadla zátka tlumiče s O kroužkem. Tedy výrobní vada a zátka se povolila. Kdyby Idealstandard poslali nový tlumič, asi by to bylo fér.

Záchod boží, prkýnko k němu patří. Ale Idealstandard by se měl stavět k problémům čelem.

Registrovaný uživatel4. února 2022

Vypada moc hezky

Až na to dotahovani wc

Registrovaný uživatel24. listopadu 2021

hezký design

špatný systém instalace

Registrovaný uživatel19. prosince 2020

Design. Dobře se čistí. Tenké elegantní sedátko.

Registrovaný uživatel18. května 2020

Vyhovuje mi její design a kvalita splachování