nosiče na kolo Recenze Ibera PakRak Touring Plus IB-RA5 černý

Recenze Ibera PakRak Touring Plus IB-RA5 černý

Montážní systém Quick-relase na brašny, lehké pružné popruhy na připnutí drobného nákladu. Nastavitelný, vhodný pro většinu 26 rámů s návarkem na kotoučovou brzdou.

ajkapolach28. srpna 2025

Montáž jednoduchá.Problém nastal až přinasazování tašky.Jelikož mám niže sedlo, taška se tam nedá.

Škoda, že se neprodávají ke zboží delší přední úchyty.Momentálně sháním.

Spetlik15. srpna 2025

Taška se na nosič jen nacvakne. Zamknu kolo odklapnu tašku a jdu. Přijdu naklapnu. Žádný boj se suchými zipy.

Odírá se barva od tašky. Asi by to chtělo kvalitnější barvu, nebo na plastové dno tašky nějaké kluzné podložky.

jirakolik1. dubna 2024

Vypadá bytelně

Trochu jsem zapasil s montáží

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Pevný a přitom lehký, slušná nosnost

Šrouby by mohly být o málo delší

Registrovaný uživatel12. prosince 2022

Lehké, designově stylové a dostatečně robustní řešení. Vhodné snad pro všechny typy kol s koutoučovými brzdami.

Chybí jakákoliv možnost-adaptér na uchycení k sedlovce. Toto provedení nelze bez dodatečného adaptéru připojit k MTB (zpavidla nemají požadované úchyty na rámu - vzpěra zadího kola), ale treková kola ho mají.

Hezké, kvalitní, s uchycením k MTB jsem si poradil.

Registrovaný uživatel19. září 2022

je to super nosič, zakoupila jsem k němu i brašnu, nemusím mít batoh u kterého se mi zpotí záda, když jedeme na vícedenní výlety, doporučuji

nevím o žádným

Registrovaný uživatel22. srpna 2022

Nosič je ok, ale na moje kolo se nehodi. Poslala jm i parametry. Taška je moc dobrá, vejde se hodně věcí, ale když jedu skoro na ní sedím.

Registrovaný uživatel4. listopadu 2019

Kvalitní zapracování Zacvakávací systém pro brašny Ibera je návykový