brašna na kolo Recenze Ibera IB-BA14

Recenze Ibera IB-BA14

Brašna na nosič Ibera PakRak Mini IB-BA14 je ideální pro víkendové výlety. Velká přihrádka s vnitřní síťovanou kapsou, 2 boční kapsy s vestavěnými sklopnými mini brašnami, rozkládací zadní kapsa. .

ajkapolach28. srpna 2025

Taška prostorná, pevná.

Registrovaný uživatel9. září 2024

Cyklotaška je velmi prostorná, variabilní. Systém na uchycení tašky k nosiči (pomocí adaptéru) je perfektní, proto jsem si ji vybrala a jsem nadšená, že už nemusím svádět boj s různými pásky a suchými zipy :-).

na žádné jsem nepřišla

Produkt doporučuji.

jirakolik1. dubna 2024

Vypadá dobře....mám ji krátce....

klepe o nosič při jízdě

Registrovaný uživatel9. srpna 2023

hezká, šikovná, praktická a kvalitně provedená taška, pevné stěny z polystyrenu krytého látkou - obsah tašky se dá rozložit, nehroutí se, rozšiřitelné prostory, pevná látka, bočnice se neboulí, jsou využitelné, popruh přes rameno, velmi rychlé připevnění na originální nosič

hezká a praktická taška s rychlým upevněním na nosič

Registrovaný uživatel19. září 2022

úžasná, lehce při sundání vycvaknu a odnesu kam potřebuji, při výletech na kolech je to super, mám v ní doklady i peněženku a další věci

nevím nic

Registrovaný uživatel30. srpna 2021

Velký prostor.

Absence zámku.

Registrovaný uživatel16. června 2021

Perfektní brašna. Prostorná, lehce se nasazuje na nosič.