- Balení je téměř ekologické, většina je recyklovatelný papír
- Výrobek působí kvalitně a profesionálně
- Nenašel jsem zařízení, se kterým by byl při nebo po připojení problém
- Diody signalizující zapnutí dané zdířky jsou velice decentní a neoslňují ani v noci
- Přiložený napájecí kabel i přiložený propojovací USB kabel nejdou do těla hubu zasunout úplně - vstup není dostatečně hluboký, takže část konektoru zkrátka v těle není zasunutá, navíc každá trochu jinak. Jde jen o dva, resp. tři milimetry, ale je to fakt škoda. Vyladit to mohli, když je to jejich vlastní kabel. Kazí to trochu jinak velmi profesionální design.
- Diody signalizující zapnutí dané zdířky svítí tak decentně, že je nutné počítat s tím, že i na slabém světle je potřeba se na diody podívat kolmo z vrchu, protože třeba pod úhlem 45 ° vidět nejsou. Ale je to logické něco za něco.
Do hubu jsem po připojení k NTB postupně zapojil 13 přístrojů různého druhu, různých značek, různých USB technologií a stáří 0 až 20 let - klávesnici, myši, sluchátka, handsfree, konferenční zařízení, kameru, čtečku čipových karet, staré i nové mobily, hodinky, logger meteorologické stanice, atd. Zaplnil jsem tedy úplně všechny vstupy, a to jak přístroji s připojením k NTB, tak přístroji, které se mají jen nabíjet. Všechny potřebné ovladače se postupně automaticky doinstalovaly a vše naběhlo absolutně bez problémů a, co má, to se korektně nabíjí. Výjimkou byla jen klávesnice MSI s personalizovaným podsvícením, která sice fungovala, ale zhasla. Stačilo ale jen restartovat ovládací aplikaci a hned se zase rozsvítila. Od té doby všechno funguje, nic nezlobí a nic nehlásí nedostatečný proud. Až mě to samotného překvapilo. Když jsem obrázek hubu uviděl poprvé, připadlo mi těch 13 vypínacích tlačítek skoro až úchylně, za to se omlouvám. Je to úplně dokonalé! Nechcete mít trvale připojenou kameru, klik. Chcete oluxovat připojenou klávesnici, klik. Je to už nabité, klik. Po vypnutí NTB svítí klávesnice, klik. Palec nahoru.