Krásně čistí pleť a snadno se udržuje. Dlouho vydrží.

Krásně čistí pleť a snadno se udržuje. Dlouho vydrží.
Kvalita
Skvělá čistící houbicka na oblicej
Šetří vše, pokožku i peněženku
Vůbec necisti pleť
Nikdy vice
Je úžasná,miluji přírodní věci,příjemná na dotek při čištění pleti se rozjasní,dostala jsem na ni typ a koupím další jako darek
Bomba dělá mi radost
Konjaková houbička mě mile překvapila, je velmi příjemná na dotek dobře se sní čistí pleť
Prijemna na obličej
Velmi rychle se rozpadla
Jsem spokojená, jemně ošetří pokožku a není potřeba mýdla.
Výborná na cesty, šetří místo, praktická…
Příjemná na čištění obličeje, s čisticí pěnou i bez.
Po namočení poměrně velká, zabere větší plochu obličeje
Šňůrka na zavěšení
vím, že econea nezklame a bude to výborný dárek
Používám ob den.
Velmi příjemná.
dobře se s ní pracuje, pěkně čistí, pleť je po ní jemná a hladká, po delším užívání mizí drobné nesrovnalosti pleti, kompostovatelná
potřebuje trochu péče, před použitím namočit, poté vymýt a nechat usušit
Produkt jsem si vybrala jen z důvodu poštovného zdarma, neměla jsem ani ponětí o tom, k čemu taková konjaková houba slouží. Již po prvním použití jsem nevěřila vlastním očím. Toto je za mě jeden z nejlepších produktů na pleť. Moje pleť (která je mimochodem atopická) je po cca měsíci používání této houby zcela na jiné úrovni.
Doporučuji naprosto všem, já jí miluju a letos ji dostane pod stromeček každá má kamarádka!
Zatím jsem použila jen dvakrát,ale po umytí je pleť krásně jemná.
Neverila jsem,ale i tak zkusila...a opravdu,mela jsem na obliceji vice ruznych flicku od akne a ruzne vyrazky. Dnes je jich polovina pryc....diky
Houbička od Hydrophil je velmi kvalitní, vydrží poměrně dlouho.
S jinými houbičkami, které jsem měla (značku neznám, prodávaly se volně bez obalu), se mi stalo, že se po cca týdnu začaly drolit a rozpadly se mi.
Za mě nejlepší konjaková houba na trhu, co jsem kdy vyzkoušela.
Velmi příjemná při dotyku na pleť, krásně promasíruje a pleť je po ní hebká.
Trhá se, chvilku trvá, než se namočí.
vhodný i pro citlivou pokožku
velice jemný