Zubní kartáček Recenze Hydrophil Bambusový kartáček medium modrý

Recenze Hydrophil Bambusový kartáček medium modrý

Udržitelně vyrobené produkty nemusí být nudné. Dokazují to i tyto bambusové zubní kartáčky Hydrophil, které jsou vyrobeny s maximálním ohledem na životní prostředí a s originálním designem. Vypadají opravdu skvěle a výjimat se budou nejen ve vaší koupelně. Zkuste je přibalit do batohu, který si berete na festival či víkend strávený pod širákem.

Registrovaný uživatel18. července 2021

Hezky sedí do ruky, dobře čistí

Měkčí, než jsem očekávala

Registrovaný uživatel12. června 2021

Dobře se používá, jemně štětinky

S Econeou jsem velice spokojená

Registrovaný uživatel13. března 2021

nevypadávají mu štětinky, což se mi u předchozí značky stávalo. Ta barevná část neabsorbuje tolik vodu jako předchozí bambusový kartáček jiné značky

Registrovaný uživatel4. února 2021

ekologický, udržitelný, recyklovatelný/rozložitelný kartáček i obal, příjemný, esteticky vypadající

Registrovaný uživatel12. prosince 2020

Nejlepší bambusový kartáček, který jsem dosud vyzkoušela a taly jediný, který je inzerovaný celý i se stetinkami jako kompostovatelny.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2020

Nic moc.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2020

Kartáček odpovídal popisu produktu. Štětiny velice dobře drží, nevypadávají, odpovídající tvrdost podle popisu. Rokěť skvěle opracovaná, barevnost, tvar na jedničku.

Registrovaný uživatel9. května 2020

ekologický