Paddleboard Recenze Hydroforce Sea Breeze 10'0

Recenze Hydroforce Sea Breeze 10'0

Hydroforce Sea Breeze 10'0 je krásný univerzální paddleboard ve svítivě citrónové barvě. Stand-up paddleboarding, tedy pádlování ve stoje, je zdraví prospěšný pohyb, při kterém se zapojuje mnoho svalových skupin důležitých pro správné držení těla. Při pádlování vsedě za použití kajakové sedačky nedochází k maximálnímu využití zdravotních benefitů stand-up paddleboardingu, proto se nabízí tento…

Registrovaný uživatel30. července 2024

Krásný paddleboard, vybrala jsem ho kvůli příznivé ceně, nafouknutí proběhlo v pořádku. Celý batoh nesl i syn, patří k těm lehčím. Krásně jsme si zajezdili a bereme ho s sebou na dovolenou. Je krásně lehký, používají ho hlavně děti a já. Vzala jsem i psa, vše bylo v pořádku, paddle byl stabilní a hlavně ho pes drápy nepoškodil, i když občas "nastupoval" z vody.

Po jednom použití zatím žádné.

Máme konečně svůj první paddleboard a vyřádí se celá rodina. Myslím, že brzy budeme chtít ještě jeden.

Registrovaný uživatel26. srpna 2023

produkt zatím splnil očekávání , použito pouze dvakrát a spokojenost

Registrovaný uživatel21. července 2022

pěkná zábava pro horké dny, dá se na něm i cvičit

pro moje potřeby naprosto vyhovující, nepotřebuji se pohybovat rychle, používám zatím pouze na stojaté vodě

Registrovaný uživatel18. července 2022

Super na projížďky na klidné vodě. Pohodlné a stabilní. Jezdím i se psem.

Registrovaný uživatel17. července 2021

Vše v jednom balení Dobrá a rychlá pumpička s tlakoměrem Lanko

Součástí by mohlo být i sedátko

Můj první SUP, zatím spokojenost

Registrovaný uživatel12. července 2021

Cena/výkon ideál. Vážím 95kg a nosnost 120kg je tak na hraně, ale pro začátečníky a mírně pokročilé ideální. Když se do toho člověk opře, tak to i jede :-)

Zatím nemohu cokoliv říct.

Cena/výkon ideál

Registrovaný uživatel22. června 2021