Paddleboard Recenze Hydroforce Oceana 89695630 Blue/White

Recenze Hydroforce Oceana 89695630 Blue/White

Multifunkční model Hydro Force Oceana Combo 10‘ v sobě spojuje paddleboard a kajak. Dodáván s kajakovou sedačkou i kombinovaným 4dílným Sup/Kajak pádlem. Je vhodný do všech typů vod pro jezdce do 130kg. Plovák vyrobený dvouvrstvou Drop-Stitch technologií.
Porovnat ceny 5 000 Kč

František7. července 2025

kompletní sestava, pohodlný a stabilní použito asi 5×, nedostatky jen při používání dvojpádla

jsem začátečník, paddleboard se mi snadno ovládá a je stabilní. Kajaková sedačka dostačující, pouze při používání dvojpádla mi vychází úchop na spoje s pojistkami - nepříjemné držení, nutno hledat jiné umístění rukou. Obal na paddleboard je tenký, pro uschování dostatečný, pro nošení na delší dobu není moc pohodlný.

ubytovanirepy21. června 2025

Prodejce nám nedal žádnou informaci ohledně paddleboardu, tzn. jak se o něj starat, jestli je jedno nebo dvoukomorový, jak instalovat sedák apod. K výrobku samotnému žádné výhrady.

Registrovaný uživatel14. září 2024

Především slušná cena, jenom to teplo stačilo odejít s příchodem zimy, ale i tak je paddl nafouklý a tak alespon radost pro děti. Zásadní při výběru bylo i zatížení těch 130kg,

Registrovaný uživatel1. září 2024

Velká nosnost, možnost jízdy v sedačce jako na kajaků.

ondrej.kubat10. července 2024

Kompletní výbava, sedačka je super, stabilita.

Registrovaný uživatel15. srpna 2023

bezpečný, stabilní, pro začátečníky vyhovující

trochu jsme zpočátku bojovali s nafouknutím s ventilem, ale vše se vyřešilo a už je to OK, zápory nejsou

Registrovaný uživatel5. srpna 2023

nízká cena vysoká nosnost možnost kajakové sedačky pádlo jak na pádlování ve stoje, tak na pádlování v sedě pumpa umožňuje i vysátí vzduchu, což usnadňuje složení prostorný vak na uložení paddleboardu a příslušenství

zadní ploutvička se hůře vysouvá, ale možná jen děláme něco špatně vak na uložení není příliš bytelný

Paddleboard jsem vybrala na základě ceny a nosnosti. V pohodě uvezl jednoho dospělého a dvě větší děti, celkem cca 160 kg. Na pádlování jsme měli dvě pádla s jedním byl paddleboard již línější. Výhodou je, že v základní sadě je kombinované pádlo, kdy můžete pádlovat jako na kajaku v sedě nebo ve stoje s jedním listem. Nafouknutí přiloženou pumpou zabere cca 10 - až 15 minut. Vyfouknutí je rychlé a ani není extra hlučné.