Pracovní přilba Recenze Husqvarna Technical 585 05 84‑01 oranžová

Recenze Husqvarna Technical 585 05 84‑01 oranžová

Ochranná přilba pro práci v lese Husqvarna Technical 585 05 84‑01 má pevnou konstrukci, avšak je lehkou ochrannou přilbou s ochranou sluchu. Přilba může být seřízena v různých směrech, aby vyhovovala vašim specifickým potřebám. Systém ventilace zajišťuje příjemnou teplotu pro vaši hlavu. Ochranný štít je upraven tak, aby lépe chránil váš obličej a zejména umožňoval dokonalý výhled, když je…

Registrovaný uživatel15. října 2024

Přilba se dá dobře nastavit a je lehká a to je tak vše.

Velké výhrady mám k ochranné mřížce. Jak už mnozí psali mají věčně piliny v očích. A pokud děláte v hustém porostu, bude tato přilba špatnou volbou. Haluze a třeba bukové pupeny se zachytávají do oček a strhávají přilbu z hlavy.

Nekupovat a koupit starší typ s umělohmotnou mřížkou, moje doporučení.

Registrovaný uživatel16. prosince 2022

Perfektně sedi na hlavě,sluchatka super,clonka vynikajici,super vaha na hlave skoro nic necitim.

Registrovaný uživatel4. dubna 2022

Lehka funkcni snadno omyvatelna oproti stihl

Vetsi oka ve stitu casto pilinky v ocich

Nevim co lepsiho

Registrovaný uživatel28. prosince 2021

Skvěle sedí na hlavě, bezvadné doplňky a vylepšení, skvělý tvar, i sluchátka skvěle přiléhají a tlumí hluk.

Vynikající výrobek. Tato přilba je skvělá volba a určitě se koupě vyplatila si připlatit oproti porovnání s levnějšíma přilbama pro dřevorubce.

Registrovaný uživatel30. října 2021

Vše je Ok Doporučuji Super

Vše je Ok Doporučuji Super

Registrovaný uživatel22. září 2021

Super přilba, dobře drží na hlavě, nepadá jak některé

Po nějaké době padají sluchátka, která pak nedrží na svým místě a je potřeba je vyměnit, což jsem řešil ještě v záruce, což teď už je po a nikdo mi je bezplatně nevyměni

Po této zkušenosti bych šel do přilby od stihlu advance

Registrovaný uživatel14. dubna 2021

Funguje super jak hledí tak klapky.

Registrovaný uživatel3. března 2021

Sedí perfektně na hlavě, součástí přilby je i ochrana zátylku.

Registrovaný uživatel14. ledna 2021

Velmi kvalitní přilba a sluchátka.

Uvojňuje se občas štít z kolíků, přes které je uchycen k přilbě. To je otravné a u přilby této kategorie bych to nečekal. Způsob uchycení štítu chatrný a nekvalitní, na úrovni přilby typu Mountfield. Nejde mi zmenšit počet hvězdiček v hodnocení, dal bych max.***

Zklamání.

Registrovaný uživatel14. března 2020

Výborně sedí a tlumí hluk, v neděli ani neslyším sousedku jak držkuje že řežu v 6 ráno :o)

Je v ní teplo.

Mohu jen doporučit!