Traktor používám k mulčování vzrostlé trávy (30 - 50 cm) jednou měsíčně - 3000 m2, hotovo za 1,5 - 2 hodiny. Po třech sezonách /40 motohodin/ bez problémů, jsem spokojen.

Lehce ovladatelný. Krásné jede. Dobrá svahová dostupnost. Zatím blbuvzdorný stroj. Vyrobeno z dobrého materiálu.
Zahradní traktor vlastním jednu sezónu. Seču s ním cca 1ha pozemku. Sečení je s ním jedna radost. Mohu doporučit!!
traktor k ničemu vyhněte se mu obloukem - zatím natočeno 0,8hodiny a 2x mi spadl řemen pohonu - aby jste ho nasadili zpět - je potřeba rozdělat půlku traktoru. To je zásadní vada pro každý traktor - natož pro značkový s cenou přes 100 tis.