Křovinořez Recenze Husqvarna 555RXT

Recenze Husqvarna 555RXT

Husqvarna 555RXT je velmi výkonný křovinořez konstruovaný pro každodenní provoz v těžkých podmínkách. Motor X-Torq poskytuje silný výkon, rychlou akceleraci a vynikající úsporu paliva. Dlouhá nosná trubka a úhlová převodovka se sklonem 35 ° ulehčuje práci při širokém záběru se strojem. Velmi nízké vibrace díky systému LowVib.

kortelt.karel24. října 2025

Skvělý výkon.

Výborný pracant.

Romannmarek Marek5. srpna 2025

No nevím nevím olej jak má být píst a nějaký serepetičky teď porucha za12 tisíc a tři křoviňáky tohoto typu na opravě

Registrovaný uživatel11. května 2023

má své mouchy také ,něco už vylepšili za ty roky

před 10 lety byli kvalitnější díly

je to pracant mám doma více kusů

Arianta 18. srpna 2022

formule v sečení

Registrovaný uživatel22. září 2021

Opravdu silný motor Robustní a kvalitní konstrukce kvalitní zádový popruh v balení Antivibrační systém co funguje

Konečně křoviňák co je na práci a ne na zabírání místa v kůlně. Bral jsem na doporučení známého. Předtím byly všemožné pokusy s rádoby výkonnými stroji. Až tenhle profi dělá to co má bez následků. Je třeba počítat s tímto: vyšší hmotností motor díky obsahu je opravdu slyšet a při startu je třeba zabrat víc než u slabších kusů. Dále samozřejmě cena. Nepsal jsem tyto vlastnosti do mínusu protože to odpovídá určení stroje a jeho konstrukci.