Křovinořez Recenze Husqvarna 535RXT

Recenze Husqvarna 535RXT

Husqvarna 535RX je křovinořez univerzální třídy 35 cm3, konstruován je však pro náročné používání. Špičkový výkon je docílen díky surové síle, unikátní ergonomii a vysoké odolnosti. Stroj je vybaven komfortním balíčkem, který obsahuje antivibrační systém LowVib s komfortními madly rukojetí.

Registrovaný uživatel1. července 2022

výkon váha nižší vibrace oproti 535rx

snad jen vyšší spotřeba

Petr16. září 2021

Výkon + váha

Snad jen horší přístup k čištění kolem motoru.

Tento křovinořez bych doporučil každému kdo zvažuje koupi. Je to univerzál jak na strunu která ho neutahá, tak na železné nože kde používám délku 35cm. Dá se použít i na náletové dřeviny, ty slabé odseká i nožem který je broušený po celé délce. Váha je u Husgvarny většinou nižší než u konkurence. První 535 kterou jsem měl když se začala vyrábět jsem spokojený nebyl, těžko se seřizovala na karburátoru. Ale na tu co jsem koupil před rokem na celoplošné vyžínání v lese jsem nemusel ani chytnout, maximální spokojenost.

Registrovaný uživatel3. září 2020

Super výkon