Zatím nevyzkoušen

Husqvarna 5101921-04 je podle recenzí velmi ostrá a účinná ruční pilka, která zvládá i silnější větve a kmeny s minimální námahou. Její tlustší pilový list zvyšuje odolnost a pohodlný úchop zajišťuje příjemné používání. I přes drobné výhrady k síle listu a pouzdru je považována za výbornou volbu v poměru ceny a výkonu.
Zatím nevyzkoušen
Vše OK. Řeže výborně.
Řeže líp, než jsem si za tu cenu představoval :-).
Pouzdro je zbytečně dlouhé, asi univerzální i na delší variantu. Ale to je detail.
Super pila, skvěle řeže a dobře padne do ruky.
Řeže výborně
Koupil jsem jako náhradu Husqvarny 300 ST (ta stála přes 1 000 Kč) - a přijde mi praktičtější. Dobře řezaly obě pily, ale tato má tlustší list (0,9 mm) oproti ST (0,4 mm), takže tuto snad tak rychle nezlomím (jako 300 ST - ta vydržela 4 měsíce).
Skvělá věc.
Za mně dobrý.
super pila objednam si jeste jednu-
Řeže perfektně.
Stále je potřeba lidské síly.
Skvěle řeže. Velká spokojenost.
Pila je luxusně ostrá, skladná, řeže skoro sama
Výborný nákup, děkuji
Dostatečná délka pilového listu. Odepínací plastové pouzdro k zavěšení na pásek. "Za málo peněz, hodně muziky".
Oproti pilám Silky cca. poloviční síla pilového listu, takže má větší tendenci se ohýbat.
Praktická a opravdu ostrá ruční pila za pár korun.
- v cene 300 - 400Kc nema chybu!
- je super, snadno si poradi s jakymkoliv typem dreva
- reze se s ni s radosti a lehkosti :-)
Pilovy list lze obratit zuby nahoru a tak lze nejen snadno rezat ale i podrezavat.
Reze tahovym pohybem ne tlakem na list jako u obycejne ocasky.
Preriznuti kmene brizy o prumeru 25-27cm bylo otazkou 6 minut :-).
Bez pocitu upadnuti ruky, snadno jako nozem do masla!!!
Pohodlně se drží, lehká, pěkně řeže
Prozatím žádný zápor
Skvěla pilka za docela malo peněz
Ořezal sem s ni veliky ořech větve pruměr 20 cm prěřeže bez větši namahy
Žádné nedostatky nemá. Je super