Recenze Husqvarna 450 9671878-35

Výkonná farmářská pila Husqvarna 450 pro všestranné použití pro lidi, kteří ocení profesionální kvality takové pily. Snadno se startuje i při pomalejším zatažení za startovací šňůru. Klíčové vlastnosti - systém Air Injection - motor X-Torq - palivová pumpička - snadné startování Výkonná pila Husqvarna 450 Motor X-Torq znamená nižší spotřebu paliva a sníženou úroveň emisí. Díky funkci…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Husqvarna 450 je spolehlivá a kvalitně zpracovaná motorová pila vhodná pro běžné práce kolem domu a příležitostné řezání dřeva. Nabízí dobrý výkon, nízkou spotřebu a snadnou údržbu, ale pro náročnější práce může být výkon nedostatečný. Uživatelé oceňují její ovladatelnost a bezpečnost.

• Dobrý výkon vzhledem k velikosti
  • Nízká spotřeba paliva a řezného oleje
  • Kvalitní zpracování a vysoká bezpečnost
  • Snadná údržba a ovladatelnost
  • Dobře se drží a manipuluje s ní
  • Malý výkon pro náročnější práce
  • Při startování kope
  • Na volnoběh chcípá
  • Otáčky si nelze seřídit sám
  • Krátká délka lišty

Karel Srdecny9. listopadu 2023

Při startování kope. Na volnoběh chcípá a otáčky si nemůžu seřídit sám, musím do servisu.

Registrovaný uživatel31. srpna 2022

Velmi dobrá kvalita za slušnou cenu.

Registrovaný uživatel14. března 2022

Velmi slušný výkon na hobby

Milan Šturma11. října 2021

Velmi dobrý výkon 2,4kW u této farmářské pily, nízká spotřeba paliva i řezného oleje, velmi dobře startuje a drží výkon i při vysokém zatěžování, vyrobeno ve Švédsku, přijatelná pořizovací cena, možnost výměny za větší vodící lišty do 20". Celkové velmi kvalitní zpracování pily a vysoká bezpečnost. Má rychlo odepínání krytu pro rychlé a pohodlné čištění filtru a případnou výměnu svíčky a také výklopné víčka palivové a olejové nádržky pro pohodlnou obsluhu při doplňování.

Já jsem s touto pilou naprosto spokojen a velmi mi vyhovuje pro neprofesionální venkovní práce na přípravu palivového dříví a řezání kulatiny větších rozměru, kde již hoby pily nestačí. Pro tuto pilu není problém dlouhodobé zatěžování. Za mne je Husqwarna 450 perfektní pila a dávám ji 100% .

Registrovaný uživatel6. října 2021

Myslím, že tato pila je na práci okolo domu výborná. Dobře se drží, snadná manipulace a dobrý výkon. Čínská pila ukončila svojí činnost dva dny po záruce .

Registrovaný uživatel1. října 2021

Dobře se s ní pracuje.

Registrovaný uživatel14. dubna 2021

výkon vs. váha, dobré starty (oproti Oleomac stejné kategorie, která špatně startuje, deklarovaný výkon Oleomacem neodpovídá skutečnosti). Používám příležitostně 2-3x do roka při přípravě dřeva do krbu u RD a v lese.

Registrovaný uživatel4. dubna 2021

Malá spotřeba a dobře ovladatelná pilka.

Malý výkon, ale já jsem jí kupoval do prořezávky. Tam bohatě stačí.

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

Dobrá cena, výkon

Výborný pomocnik

Registrovaný uživatel14. března 2020

Spolehlivá, lehká, snadná údržba, lišta 38cm. klasika.

Dobrá farma za slušnou cenu

Registrovaný uživatel26. ledna 2020

delka listy