Pánská větrovka Recenze Husky Nakron M oranžová

Recenze Husky Nakron M oranžová

Nakron je nepromokavá, vysoce odolná bunda určená nejen do náročných podmínek. Tato bunda je střihem uzpůsobená pro pohodlné nošení po celý den. Vodní sloupec 20.000 mm v kombinaci s kvalitní DWR úpravou vám zajistí dokonalou ochranu proti větru a dešti.

Zmitko.m13. listopadu 2024

Skvělá bunda z kvalitníhho materiálu. Perfektní zpracovíní, množství kapes, zipů, membrána, stahovací kapuce i lemy kolem rukávů či pasu. Mohu jen doporučit.

Varianta XXL
Registrovaný uživatel19. ledna 2022

vyborne technicke vybavenie. prakticky riesene prvky funkcne a spolahlive kvalitne vyhotovenie

Varianta L
Registrovaný uživatel8. května 2021

Poměr cena/výkon Vypadá moc hezky - bezvadný střih pro pány i dámy Funkční vychytávky Lehká, skladná

Ve své cenové relaci jedna z nej bund. Materiál je příjemný. Bunda má velké kapsy a membrána zatím plní funkci. Po pár výletech bezva. Na webu husky možno srovnat jak rozměry výrobku, tak rozměry těla - ne každý tohle nabízí. Kolem nuly mi pod ní stačilo merino tričko a bylo mi v ní příjemně. Na výlety do hor a méně náročné přechody se mi zdá super. Možná jen ty barvy jsou trošku divné, ale to je subjektivní. Dlouhodobou výdrž zmapovanou ještě nemám. Mám 188 cm a velikost bundy XL.

Varianta XL
Registrovaný uživatel6. října 2020