Recenze Husky Boyard 4 Plus zelený

Husky Boyard 4 je stan určený pro přespání až 4 osob. Kromě jedné velké ložnice disponuje ještě 2 samostanými předsíněmi, z nichž každá má svůj vchod. Stabilní konstrukce z durawrapových prutů společně s kvalitními materiály obou plášťů i podlážky odolají i delšímu nepříznivému počasí, k čemuž přispějí i podlepené švy.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Husky Boyard 4 Plus zelený je podle recenzí prostorný, lehký a odolný stan s kvalitním zpracováním. Snadno se instaluje a nabízí dostatek prostoru pro tři osoby. Po delším užívání se však mohou objevit drobné nedostatky, jako odlepení vnitřních krytů švů nebo slabší dno stanu.

• Prostorný
  • Lehký
  • Snadná instalace
  • Kvalitní zpracování
  • Odolný
  • Omezená kapacita pro čtyři osoby
  • Po letech užívání se odlepují vnitřní kryty švů
  • Mohlo by být silnější dno stanu

Mawon1. září 2025

prostornost

honzik.dolansky25. července 2025

Velmi jednoduché sestavení. Stan jsem zakoupil kvůli festivalu a přes fakt že jsem nebyl zrovna 2x střízlivý mi sestavení zabralo nanejvýš 10 minut. Kvalitní zpracování

Mohlo by být silnější dno stanu

S produktem jsem nadmíru spokojený

Registrovaný uživatel9. srpna 2024

Je prostorný, skladný, lehký, postavíte ho za pár minut a má dva vchody, takže lze dobře větrat. Koupil jsem stejný stan už podruhé (viz níže).

Po 10 letech užívání se odlepují vnitřní kryty švů - jinak jsem nezaznamenal žádné vady. Je to dobrá kvalita za přiměřenou cenu.

Užijte si stanování.

Registrovaný uživatel30. července 2024

Prostorný, lehký. Snadná instalace.

kuektom7. dubna 2024

Za mě skvělí, jsem maxi malne spokojen

Jen nevím kdyby jsme byli 4 jak se tam vyspíme .myslím že je jen pro tři, ale to jsme takže pro 3 akorát.

Registrovaný uživatel17. listopadu 2023

Super stan