jednorázová plena Recenze Huggies Ultra comfort Jumbo 4 - 50 ks

Recenze Huggies Ultra comfort Jumbo 4 - 50 ks

Ochrana, láska a objetí, které dávají rodiče dětem jsou pro značku Huggies velkou inspirací a proto Huggies Ultra Comfort přicházejí s novou kvalitou. Huggies Ultra Comfort jsou vysoce kvalitní absorpční pleny se specifickými funkcemi, které zajišťují dlouhotrvající pohodlí pro miminko. Plenky jsou určeny pro děti s hmotnostní od 8 - 14 kg.

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Vzhledově pěkné plenky Huggies Ultra Comfort jsou tenké a dobře sají. Výplň necuckatí, nedrolí se, neprotéká. Hodí se na noc, sedí perfektně. Odradit vás může vyšší cena a chemický zápach. V recenzi vám ukážeme, pozitiva a negativa tohoto produktu.

Více na
cittovadominika2. ledna 2024

Neprotecou dobrá cena krásný motiv dobre sednou

Dobra cena plenek neprosaknou vydrží celou noc je krasny moti. Mickey mouse

Registrovaný uživatel20. listopadu 2021

Pohodlné,gumičky vzadu hezky přilnou v pase a nic nepustí. Pohltí vše přes celou noc a miminko je relativně v suchu.

Registrovaný uživatel16. března 2021

Strašně dobře sedí, nesunou se dolů a nezařezávají se. U dcery to byly jediné plenky po kterých neměla žádnou vyrážku. Pants jsou bezkonkurenční!!!

Kupovala jsem Pants pro dceru a řekla bych,že jsou to bezkonkurenční kalhotkové plenky a to jsem jich vyzkoušela opravdu hodně od jiných značek. Bohužel mám pocit, že v poslední době klasické Huggies plenky zapáchají.

Celkově bych řekla, že jsou to nejlepši plenky jaké znám a nevadí nám za ně ani vyšší cena. Jen mě mrzí, že nejsou k dostání v drogeriích a musím objednávat.

Registrovaný uživatel15. března 2021

Krásně suchý zadeček a plenka také i když je na curana

Registrovaný uživatel13. března 2021

Protékají