Mobilní telefon Recenze Huawei Y7 Prime Dual SIM

Recenze Huawei Y7 Prime Dual SIM

Huawei Y7 Prime 2018 má velikost FullView displeje 5,99 palce s rozlišením HD (1440x720px, 268 PPI) s poměrem displeje k tělu telefonu 82,5%. Díky velkému displeji je možné využít i funkce rozdělení obrazovky pro zobrazení dvou aplikací na jedné obrazovce. Je poháněn osmijádrovým procesorem s taktem 4x 1,4 GHz+4x 1,1 GHz. Bezproblémovému chodu telefonu napomáhá rychlá 3GB operační paměť.

2 recenze

Registrovaný uživatel
Hodnocení: 75 %Odborná recenze

Během letošního roku jsme se dočkali mnoha zajímavých telefonů za slušný peníz, přičemž pomyslná třída pod pět tisíc korun patří mezi stále populárnější. Právě do ní spadá přístroj Huawei Y7 Prime 2018 3GB/32GB Dual SIM, který jsme měli možnost otestovat.

Více na

Delší doba nabíjení

Nestabilizovaná videa

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Současný Huawei patří k absolutní špičce v segmentu mobilních telefonů. Nebylo tomu tak ale vždy. Dříve Huawei cílil především na méně náročné zákazníky. Jiskru dávných časů se firma pokouší zažehnout s levným telefonem Huawei Y7 Prime (2018). Více prozradí naše recenze.

Více na

kvalitní zpracování, pěkný design

slušný fotoaparát

špatný poměr cena x výkon

odfláknutý displej

celková zastaralost přístroje