Je hezký
Nejde mi stáhnout messenger ani facebook.
Telefon je hezký, ale nejde mi stáhnou facebook ani messenger máte někdo zkušenosti moc děkuji.

Je hezký
Nejde mi stáhnout messenger ani facebook.
nepodporuje googl apod.
Padly tu názory,že neobsahuje google. Já ho mám.Telefon vlastním asi dva měsíce a zatím.splňuje má očekávání,alespoň zatím.
Jednou se mi vypnul sám,kvůli aktualizaci,ale snad to byla náhoda.Předešlý Huawei mi to neudělal nikdy
Průměrný telefon,pro nijak zvlášť náročné uživatele rozhodně stačí a koupě nelituju.
Tento telefon je pouze drahou kalkulačkou, nebo těžítkem. Jelikož Huawei již nepodporuje Google Play, polovina aplikací do něj nejde stáhnout.. Smůla pro ty, kteří o tom nevěděli, že tato změna nastala.. :-((((
Běží celkem dobře.
Google?!?!?!?!
Kdo mohl tušit že bez podpory google je ten telefon téměř nepoužitelný. Nikdy před tím jsem se s tím nesetkala a je to DOST nepříjemné. Přemýšlím co s ním. Tak trochu danajský dar...
Nebrat nemá obchod play složitější stahování aplikaci vrátil jsem tel hned druhý den
neni google sluzby
k nicemu... bez google sluzeb
Vynikající telefon za rozumnou cenu.
Na Google Play se klidně vykašlete, protože kromě App Gallery Huawei, existuje i spousta jiných správců aplikací. Takže nebojte se si ho pořídit. Je fakt super :-)
Baterie vydrží
Nemá Google a obchod play
Není žádné upozornění na to že neobsahuje služby Google
Dobrý výkon, přehledný za rozumnou cenu.
Zatím jsem nic nezjistil.
Za tu cenu moc dobrý telefon. Doporučuji s klidným svědomím.
Pěkný rychlý funguje bezvadně
Nejde mi nainstalovat pár aplikací
Vše v pořádku, funkční, vyhovující paměť. Rychlý obchod.
dobrý telefon, bez problémů
Mohl být menší a lehčí.
Moc spokojený.
Velmi ochotný a pohotový jednáni.
Byl to dárek