Hodinky vypadají dobře, jsou lehké, tenké.
Notifikace, vibrace jsou dostatečně silné.
Displej
Přesné a opravdu kontinuální měření tepu
Podrobné statistiky spánku. REM spánek, hluboký, lehký, počet probuzení, zdřímnutí přes den.
Vydrž baterie 14 dní!
Hodně statistik sportovních aktivit. Vzdálenost, trasování, průměrná rychlost, měření kondice vo2max
Aktualizace, funkce přibývají.
Málo watchfaces
Notifikace chodí jen v dosahu Bluetooth
Dal jsem si záležet s výběrem hodinek, které by vyhovovaly mým potřebám. Četl jsem recenze, porovnával parametry. Kladl jsem důraz na vzhled, notifikace, monitoring spánku a hlavně výdrž baterie. Musím říct, že jsem si nemohl vybrat lépe.
Hodinky jsou oproti konkurenci tenké, lehké, příjemně se nosí. Nepůsobí lacině. Řemínek se dá jednoduše vyměnit. Mně vyhovuje.
Softwarově jsou hodinky jednoduché. Nelze do nich nic instalovat, měnit pořadí obrazovek, nemají mikrofon ani reproduktor. Takže pokud hledáte hodinky, že kterých si zavoláte, vyfotíte nebo pustíte hudbu, či zahrajete hru, podívejte se po jiných.
Ciferníků je na výběr málo, ale s poslední aktualizací jich pár přibylo. Vybrat se dá.
Notifikace jsou perfektní, rychlé. Vibrace jsou dostatečně silné, zprávu si lze přečíst po poslední aktualizaci celou. Jediné, co bych vytkl. Pokud se od telefonu vzdálíte, mezitím přijde zpráva, notifikace na hodinky po návratu nepřijde.
Displej je výborný, barvy nádherné, je dobře čitelný na přímém slunci. V noci bych řekl, že svítí moc. Nejnižší úroveň jasu je i tak silná. Hodinky se dají rozsvítit gestem. To funguje dobře, možná až moc, hodinky se rozsvítí i když nechcete. Tuto funkci mám vypnutou.
Měření tepu funguje opravdu kontinuálně a celkem přesně (porovnání s hrudním pásem).
Monitoring spánku generuje zajímavé statistiky, jako REM, hluboký, lehký spánek, počet probuzení, kontinualita hlubokého spánku. K denní délce se připočítává i odpolední šlofík. Měření je celkem odpovídající.
Hodinky mohou měřit několik sportovních aktivit. Při outdoorových se zapne GPS, která nabíhá asi za 30 vteřin.
Výdrž baterie je top. Vydrží 14 dní při monitorování tepu, i přesto, že mi chodí asi 100 notifikací denně. Trochu jsem se bál výdrže při GPS. Za dvě hodinky běhu to vezme 6% baterie.
Hodinky jsou spárované přes aplikaci Huawei Health. Celkem často chodí aktualizace a občas něco přibude. V aplikaci je spousta statistik aktivit a spánku. Údajně je možné propojit ještě s Google fit. To jsem nezkoušel.
Celkově jsem velmi spokojený.