Recenze HUAWEI Watch Fit 4

HUAWEI Watch Fit 4 jsou chytré hodinky navržené tak, aby splnily nároky většiny uživatelů. Tato zařízení nejenže nabízejí široké spektrum funkcí, ale rovněž zajišťují pohodlné nošení a snadné ovládání. Hodinky jsou vybaveny dotykovým AMOLED displejem s úhlopříčkou 1,82 palce a rozlišením 480 x 408 pixelů, což umožňuje jasné a ostré zobrazení informací. Hranatý ciferník je chráněn odolným…

SMARTmania.cz
Hodnocení: 82 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

Huawei Watch Fit 4 pokračují v tradici prvních hodinek Watch Fit, které ukázaly, že čínský gigant nositelnou elektroniku umí a i za relativně nízkou cenu dokáže nabídnout chytré hodinky, které si s měřením sportovních aktivit nezadají s dražší konkurencí a zároveň na svou cenu i dobře vypadají. Své zkušenosti Huawei zúročil i u čtvrté generace, která se i tentokrát povedla na výbornou, byť se to opět neobešlo bez tradičních nedostatků.

Více na SMARTmania.cz

příznivá cena

design až příliš opisuje od Apple Watch

pomalejší nabíjení

software působí nedotaženým dojmem

práce s notifikacemi je žalostná

robert.prokes11. srpna 2026

dobrá cena v roce 2026 (kupováno pod 3 tis. Kč), NFC platba přes Curve, dlouhá výdrž baterie (používám jen na platby, upozornění a drobnosti a v pohodě 10 dní), příjemný pásek

snadno se poškrábou (proti verzi Pro je to znát)

spolehlivostí to opravdu nejsou Apple Watch, ale příjemná cena a především výdrž baterie nemá konkurenci

Varianta šedé
lucierichterova0112. února 2026

Skvělé hodinky, vítám možnost nasdilet trasu z mapy.com přímo do hodinek. Oproti mým bývalým Garmin venu s3, které nefungovaly vůbec (volání, odesílání SMS, atd) stojí třetinu a fungují bezchybně! Neměnila bych!

Žádné nevím, opravdu doporucuji

Za mě 10/10

Varianta bílé
avitasek8. ledna 2026

Když jsem to spustil, objevilo se na nich, že měřit budou jen když souhlasím s tím, že data co to naměří se budou ukládat do Huawei cloudu. Nemám zájem. Tak jsem je dal do šuplíku a budu je muset vyhodit. Je mi líto peněz co jsem za ně dal.

Varianta šedé