Osobní váha Recenze HUAWEI Scale 3 55026228

Recenze HUAWEI Scale 3 55026228

Pořiďte si chytrou váhu HUAWEI Scale 3, která vám umožní monitorovat váš zdravotní stav. Dostaňte vaši fyzičku pod kontrolu pomocí 11 indikátorů, které zaznamenají údaje o vašem těle do paměti. Váha je kompatibilní s mobilními telefony.

Registrovaný uživatel21. srpna 2023

Moc spokojená super

Registrovaný uživatel12. března 2023

Produkt mi byl doporučen kamarádkou. Váha je super, krásná. Přesně měří, má i další funkce měření ne jen váhu. Aplikaci jsem si do mobilu stáhla a výsledky se propojí do mobilu. Cena dobrá. Jsem naprosto spokojená a mohu jen doporučit.

Jsem naprosto spokojená a mohu jen doporučit. D*

Registrovaný uživatel23. listopadu 2022

Vse nabizene to ma

Registrovaný uživatel20. listopadu 2022

Cena, aplikace v mobilu, funguje jak má.

V aplikaci chybí porovnání hodnot, co je ok a co už zahranou

Registrovaný uživatel13. srpna 2022

- zatím velmi dobře dobře fungující váha (vzhledem k nízké ceně) - v porovnání s předchozími váhami, které jsem měl, mne velmi potěšilo rychlé spojení váhy s MT, jen s pomocí aplikace, bez dalšího použití nějakých ovládacích prvků (samozřejmě se musí napřed spárovat) - váhu používám 1x až 2x denně, takže oceňuji bezproblémovou obsluhu a přenos dat, což u mnohem dražších vah bylo sporné! - cením si přenosu dat do MT, což bylo jedno z mých kritérií při výběru váhy - ale nakonec Huawei v poslední době má dobré produkty, že?

- Po cca týdenním používání za mne zatím nejlepší elektronická váha, co jsem měl (a to už je třetí). Tak doufám, že vydrží.

Registrovaný uživatel22. března 2022

Nelze připojit k aplikaci takže k nicemu

Registrovaný uživatel25. února 2022

Supr funkce, za super cenu...

Registrovaný uživatel6. února 2022

Přesné měření hmotnosti Automatické odesílání měření do aplikace Huawei Health přes wifi, případně BT Pěkný design Solidní cena

Analýza složení těla skrz chodidla velmi nepřesná Baterie nejsou součástí balení

Na sledování hmotnosti super váha, ale analýzu složení těla nelze brát moc vážně.

Registrovaný uživatel20. ledna 2022

Super, přešli jsme z váhy Xiaomi, aby naše chytré hodinky a váha fungovali na stejné aplikaci a jsme spokojení. Přijde mi lepší a nebyla ani o moc dražší.

Aplikace Zdraví se špatně instaluje i aktualizuje.

Registrovaný uživatel13. ledna 2022

K ničemu nejde se přihlásit k apce zdraví 3 mobily, Zenfone 6,7, a iPad 13 pro a ani jeden nejde- jenom čísla na váze.

Registrovaný uživatel22. července 2021

Váha je super. První krok k hubnutí

Registrovaný uživatel1. července 2021

Velice dobrá váha.

Jsem s váhou velmi spokojen.