Moc spokojená super

Moc spokojená super
Produkt mi byl doporučen kamarádkou. Váha je super, krásná. Přesně měří, má i další funkce měření ne jen váhu. Aplikaci jsem si do mobilu stáhla a výsledky se propojí do mobilu. Cena dobrá. Jsem naprosto spokojená a mohu jen doporučit.
Jsem naprosto spokojená a mohu jen doporučit. D*
Vse nabizene to ma
Cena, aplikace v mobilu, funguje jak má.
V aplikaci chybí porovnání hodnot, co je ok a co už zahranou
- zatím velmi dobře dobře fungující váha (vzhledem k nízké ceně)
- v porovnání s předchozími váhami, které jsem měl, mne velmi potěšilo rychlé spojení váhy s MT, jen s pomocí aplikace, bez dalšího použití nějakých ovládacích prvků (samozřejmě se musí napřed spárovat)
- váhu používám 1x až 2x denně, takže oceňuji bezproblémovou obsluhu a přenos dat, což u mnohem dražších vah bylo sporné!
- cením si přenosu dat do MT, což bylo jedno z mých kritérií při výběru váhy
- ale nakonec Huawei v poslední době má dobré produkty, že?
- Po cca týdenním používání za mne zatím nejlepší elektronická váha, co jsem měl (a to už je třetí). Tak doufám, že vydrží.
Nelze připojit k aplikaci takže k nicemu
Supr funkce, za super cenu...
Přesné měření hmotnosti
Automatické odesílání měření do aplikace Huawei Health přes wifi, případně BT
Pěkný design
Solidní cena
Analýza složení těla skrz chodidla velmi nepřesná
Baterie nejsou součástí balení
Na sledování hmotnosti super váha, ale analýzu složení těla nelze brát moc vážně.
Super, přešli jsme z váhy Xiaomi, aby naše chytré hodinky a váha fungovali na stejné aplikaci a jsme spokojení.
Přijde mi lepší a nebyla ani o moc dražší.
Aplikace Zdraví se špatně instaluje i aktualizuje.
K ničemu nejde se přihlásit k apce zdraví
3 mobily, Zenfone 6,7, a iPad 13 pro
a ani jeden nejde- jenom čísla na váze.
Váha je super. První krok k hubnutí
Velice dobrá váha.
Jsem s váhou velmi spokojen.