Mobilní telefon Recenze Huawei Nova 5T

Recenze Huawei Nova 5T

Oslnivé barvy, úžasné textury a reflexní design. Design Nova 5FT vytváří dojem neomezeného prostoru. Jedinečná textura a rafinovaný povrch zvýrazňují kontrast světla a stínu pro fantastické efekty. Hra se světlem začíná.

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

V nelehké situaci se nacházející Huawei si nedostatek novinek vynahrazuje zdánlivě novým modelem nova 5T. Za 10 tisíc korun přináší sestavu čtyř fotoaparátů, moderní vzhled, výkonný procesor a velký displej. Vše zní docela slušně, jenže co když vám prozradíme, že nova 5T je vlastně jen převlečený Honor 20? Bude mít zástupce od Huawei i nadále co říct?

Více na Mobilenet

příjemně padne do ruky

bleskurychlá čtečka otisků prstů

velký a jemný displej

špičkově optimalizované prostředí

slušná výdrž a rychlé nabíjení

výkonný procesor

ultraširokoúhlý fotoaparát

nepraktický hrb na zadní straně

chybí zvýšená odolnost

velmi vysoká cena

Techarena
Hodnocení: 100 %Odborná recenze
Techarena

Když jsem dělal recenzi na telefon Honor 20, tak se mi poměrně líbil, ale poukazoval jsem na jeho nejistou budoucnost. No a ta budoucnost je trochu jiná, než jsem asi čekal. Telefon se totiž „znovu zrodil“ jako Huawei Nova 5T. Je ale Nova 5T v něčem odlišná oproti Honoru 20? Design a zpracováníCo se týče vzhledu a zpracování, dostaneme prostě už starý známý telefon se skleněnými zády, která...

Více na Techarena
Registrovaný uživatel15. září 2021

Vše - funkce, materiál, hw, sw, rychlost a kapacita procesoru, perfektni uzivatelske prostředí, luxusni fotak atd.

Možná bych ocenil menší tlf

Varianta 128 GB Midsummer Purple
Registrovaný uživatel27. dubna 2021

Je to již druhý mobil tohoto typu a to hovoří za vše. Jsem s nim prostě spokojen.

Co se týká mobilu nemám žádné výhrady. Bohužel mám obavu, že jeho činnost je z nějakých důvodů omezována. Například Hypermarket Albert nabízí aplikaci Můj Albert při použití mobilu. Jediný který nemá povolený přístup je Huawei a to něco signalizuje. Byl bych rád kdyby jste se k tomu vyjádřili. Předem děkuji za zprávu. S pozdravem František.

Varianta 128 GB Midsummer Purple
marketa Hamplova29. září 2020

Super Nabijeni Uloziste Fotaky

Odolnost, jen mě lehce tuknul o kov a rupl displej :( Cena by mohla bejt nizsi

Registrovaný uživatel8. února 2020

o.ktelefon