Mobilní telefon Recenze HUAWEI Nova 10 Pro

Recenze HUAWEI Nova 10 Pro

Huawei nova 10 Pro nabízí přesně to, co od moderního smartphonu žádáte. Hezký design doplňuje velký bezrámečkový displej a kvalitní fotoaparát se čtyřmi objektivy. Jádro telefonu Huawei pak tvoří výkonný 8jádrový procesor pro rychlou práci s aplikacemi a plynulé hraní her, pro které je zde k dispozici úložiště s kapacitou 256 GB. Dále vás nadchne parádní 120Hz OLED displej, podpora až pro 100W…

3 recenze

Czechgamer.com
Czechgamer.com

Čínsky výrobca Huawei pokračuje v produkcii telefónov zo série Nova, ktorá sa svojou filozofiou snaží votrieť do srdiečka predovšetkým mladším ročníkom konzumentov, ktorí chcú prémiové funkcie, avšak bez toho, aby im vykrvácala peňaženka. Zvyčajne tak ide o mobilné telefóny majúce vo výbave niekoľko vyložene prepracovaných predností na úrovni vlajkovej lode, avš ...

Více na Czechgamer.com
Hura mobil
Hodnocení: 100 %Odborná recenze
Hura mobil

Huawei se vždy u série svých telefonů nova fokusoval na design. Bylo to vlastně takové trochu vylepšení Huawei P Lite o nějaký ten designový prvek. Odlehčené variantě P už ale definitivně odzvonilo a štafetu převzala pouze řada Huawei nova a dnes se podíváme na zoubek modelu Huawei nova 10 Pro. Vybavenější brácha nebo možná ségra z celé dvojice. Jde totiž o stříbrnou krásku doplněnou zlatým lemem modulu foťáků. Telefon, který si od žádného jiného jen tak nespletete.

Více na Hura mobil
Mobilenet
Mobilenet

Ještě předtím, než Huawei na našem trhu oficiálně představí svůj vlajkový fotomobil řady Mate, se k nám do redakce dostal Huawei nova 10 pro se skutečně unikátní fotovýbavou. Jak se používá a na koho vlastně tato novinka cílí?

Více na Mobilenet

unikátní fotovýbava

spolehlivá čtečka otisků prstů

dlouhá výdrž

chybí alternativa pro Android Auto

slušelo by mu bezdrátové nabíjení

bez zvýšené odolnosti

pouze plastové rámečky

Svethuawei.eu
Svethuawei.eu

AppGallery se zlepšuje každým dnem, a díky lokalizovaným přístupům k jednotlivým aplikačním službám je vývoj stále lepší. Velmi nás mrzí fakt, že tu máme smartphone, který je krásný, výkonný, skvělé fotí, ale vzhledem k americkým sankcím, se stal pro většinu uživatelů nepoužitelným

Více na Svethuawei.eu

Nemá bezdrátové nabíjení

Plastové tělo

Omezená podpora Google služeb

Registrovaný uživatel28. května 2023

Objednal jsem si HarmonyOS , místo toho jsem dostal Andriod. Mobil jsem vrátil. Při vrácení mi lhali, že pro evropu nelze dostat HarmonyOS. Přičemž od výrobce Huawei CZ jsem si koupil tablet s Harmony OS. Divné že?

Varianta 256 GB Starry Black