Doporučujeme

Doporučujeme
Dobře padne do ruky, barvy jsou fajn, rychlost ucházející, mám to na čtení knih a sem tam na internet.
Nejdou tam aplikace od Googlu!!
Zvuk je jen mono a ještě nic moc
Za ty peníze si myslím, že je dobrý tablet, pokud nepotřebujete Google služby a aplikace, nákup doporučuji.
Zatím jen vyzkoušeno je to darek
Po rozbalení se zobrazila špatná obrazovka, místo dárků hned posláno na reklamaci
Dostatečný výkon na čtení internetu, pošty, přehrávání videa a audia
Dlouhá výdrž baterie
Omezené množství aplikací (není Google Play)
Horší zvuk z reproduktoru tabletu (přes Bluetooth je normální)
Vzhledem k ceně spokojenost. Osobně ho mám již rok a tento jsem koupil pro manželku na čtení internetu. Používám v autě při čekání na přehrávání hudby, videí, O2 TV atd.
Spolehlivý
Nemá google play !!!!!!!
Máte-li oblíbené hry na mobilu a chcete je hrát na tabletu, tak si pořiďte jiný tablet.
Vše v pořádku co se týče výkonnosti..vzhledu
Tablet má svoje aplikace, jako třeba YouTube nejde klasicky stáhnout. Meli jsme ho pro děti a nevyužívají.
výdrž baterie
Za málo peněz hodně muziky. zde ve formě velmi slušného výkonu.
Nepodporuje služby Google, za což ale Huawei nemůže, za to je zodpovědný ten americkej trumpeta ze zlatou přehazovačkou na lebce. Takže z Google Play si nic nenainstalujete, taky synchronizace Chrome nefunguje. Nicméně ty pro mne důležité věci, jako je synchronizace Gmail a G-kalendáře funguje v alternativních aplikacích bezvadně, synchronizaci prohlížeče jsem vyřešil návratem ke dříve používanému Brave. A to synchronizuji počítač, tento tablet a telefon taky od Huawei, ale z dřívější produkce ještě S podporou Google. Jinak řečeno: kdo není zaslepen a není mu zatěžko probrat se možnostmi mimo Google Play, vybaví si tento přístroj plně podle svých potřeb i přání. Já osobně jsem plně spokojen.
cena
kompaktní velikost
ke stažení kompletní balík aplikací Seznamu (email, mapy, jízdní řády, ...)
kvalitní zpracování tabletu
rychlý a svižný i s 2 GB RAM
nadprůměrná výdrž baterie
kvalitní displej
bez obchodu Google Play (nejsou dostupné všechny aplikace)
nelze streamovat obrazovku tabletu na TV
otravuje s registrací na Huawei účet
Za pár korun dostatečný tablet pro nenáročného uživatele k serfování na internetu, vyřízení emailů.
Zatím nevyzkoušeno je to dárek k vánocům.
Více muziky za méně peněz. Vydrží dlouho nabitý
Poměrně těžký. Nejde vypnout "modré světlo".
Jsme s ním spokojení. Máme ho hlavně na hraní pro dceru.
Baterie vydrží opravdu dlouho. Rychlost. Displej, na pohádky pro děti ok. Za ty peníze supr.
Pozor, je to Huawei, nemá to Obchod Google!!!
Podivné ovládání, nereaguje dobře na dotyk.
Nema google play