Recenze Huawei CM33

Originální Huawei CM33 sluchátka s mikrofonem a ovladačem na kabelu s USB-C konektorem přináší perfektní zvuk. Sluchátka do uší ve stylovém designu jsou vyrobena z kvalitních materiálů a připojíte je pouze k zařízením s USB-C konektorem nebo pomocí redukce k dalším zařízením. O ovládání hudebního přehrávače se postará dálkové ovládání přímo na kabelu sluchátek.

mader.d1. července 2026

Levné peckove sluchatka Fungují dobře - používám pro hovory na mobilu i notebooku Předtím jsem mel dlouho stejné, jen s jack konektorem Zvukově neutrální

Nedají se moc použít na dynamickou hudbu, kde se očekávají basy. Ale na hovory a nouzové písničky fungují dobre

Registrovaný uživatel28. října 2023

vyhovuji, mam rada anatomii techto

muj telefon mi pripomina, že digitalni by meli lepsi zvuk nez tyto analogove. Nevim, mela jsem i ty, ale rozdil pri beznem poslechu a telefonovani neslysim. Jestli pri spec. hudebnim poslechu, nezkousela jsem.

Registrovaný uživatel27. června 2023

Rozpadly se do 2 týdnů. Již bych nekoupila. Je lepší koupit jiná kvalitní sluchátka např. JBL a redukci na telefon než toto. Ani si nejsem jistá, zda jsem koupila originály, kvalita neodpovídá, původní co byly k telefonu mi vydržely přes rok.

Nedoporučuji, škoda peněz

Registrovaný uživatel26. června 2023

Zatím nejlepší sluchátka, jaké jsem měla

Doporučuji. Skvělý zvuk a dobrá kvalita.