Recenze Huawei B890

Pokroková 4G LTE technologie pro nejrychlejší internet. Má velmi široké WiFi pokrytí - dosah až 200 m venku a 80 m v interiéru. Slouží pro připojení až pro 4 zařízení přes ethernet a až pro 32 přes WiFi. Modem je dodávaný kompletně připravený k připojení k internetu.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Huawei B890 je modem s kvalitním příjmem signálu a stabilním připojením, který splňuje očekávání většiny uživatelů. I přes některé omezení v technických parametrech, jako je absence 5 Mhz WiFi a 4G+, nabízí praktické funkce jako připojení externích antén a LAN porty. Uživatelé ocení jeho spolehlivost, ale někteří zmiňují nedostatečnou dokumentaci a nepřesné zobrazení signálu.

• Kvalitní a citlivý příjem signálu
  • Stabilní a nesekající se připojení
  • Možnost připojení externích antén
  • 4x LAN port na zadní straně
  • Pěkný design
  • Chybí návod na všechny funkce
  • Kontrolka signálu neukazuje úroveň
  • Pouze 4G, 4G+ neumí
  • WiFi pouze 2,4Mhz, 5 Mhz neumí
  • Aplikace v modemu ukazuje slabší signál, než ve skutečnosti je

Registrovaný uživatel31. srpna 2023

pres to,že se jedná o dost starý model,pěkný design funguje na vsechny operatory možnost připojení externích anten

kontrolka signalu je pouze indikací,že signál je,neukazuje úroveň pouze 4G,4G+ neumí Wifi pouze 2,4Mhz,5 Mhz neumí

Na chatě mám slabý signál,tento modem byl vychvalován pro vysokou citlivost na signál. Když jsem ho zprovoznil a pres wifi do nej vlezl,v aplikaci ukazuje silu signalu pouze 1 čárku,což bylo velké zklamání. Dosavadní modem Huawei E5180 na tomtéž místě ukazoval signál na 3 čárky. Ještě že jsem si objednal externí anteny,s nimi došlo ke zlepšení rychlosti,ale stále signál pouze 1 čárka. Když jsem ho vzal domů na okraj Prahy,kde je max signál,modem ukazoval pouze signál na 2 čárky,rychlost naměřená cca 30/20 Mbit/s. Na chatě kolem 10/3 Mbit/s,bez externich anten poloviční,ale i uvnitř budovy,kde e5180 bylo slabší. Celkem docela zklamání,představoval jsem si větší zlepšení signálu a tím i rychlosti. Když dám tutéž SIMku do telefonu,jsou rychlosti přibližně stejné.Vracet ho nebudu,dá se s ním ještě pracovat přidáním externí venkovní anteny. Každopádně aplikace v modemu lže,ukazuje slabší signál,než ve skutečnosti je,ať ho dam kam chci,stále stejná úroveň signálu 1 čárka,akorát rychlost rozdílná. Škoda,že prodejce neprodává k tomuto modemu i jednoduché externí anteny,musel jsem je objednat jinde.

Registrovaný uživatel15. března 2023

Funguje podle představ

Registrovaný uživatel11. září 2022

Nevím kolik dat jsem prodatloval..

Registrovaný uživatel31. srpna 2022

Perfektní LTE modem na SIMkartu Stabilní, neseká se, nepadá připojení Má až nezvykle kvalitní a citlivý příjem signálu 4x LAN port na zadní straně

Modem s pěkným designem a navíc funkční, jsem s ním spokojený. Mám doma již jeden a na základě dobrých zkušeností jsem si pořídil další na novou adresu.

Registrovaný uživatel8. července 2022

splňuje to co jsem očekával, zesílení příjmu internetu.

dobrý produkt, příznivá cena

Registrovaný uživatel1. března 2022

Zatím bezproblémový provoz

Chybí návod na všechny funkce

Splnil moje očekávání

Registrovaný uživatel15. listopadu 2021