Mobilní telefon Recenze HTC One X

Recenze HTC One X

HTC One X – vlajková loď HTC mezi mobilními telefony Nejvýkonnější telefon nové řady, HTC One X, je zpracován z jediného kusu polykarbonátu, ale přitom v sobě díky vynikajícímu dílenskému zpracování přináší i veškeré výhody kovových konstrukcí. Uživatelé pak ocení především příjemný pocit při držení telefonu a nízkou hmotnost. Model HTC One X je jako první telefon od HTC vybaven ultravýkonnou…

Recenze

Mobilenet
Mobilenet

Dnešní recenzí završujeme testy trojice nových HTC spadajících do nové řady One. Končíme nejvybavenějším a největším kouskem, který dostal název One X. Láká především na 4,7 palcový HD displej a procesor Tegra 3 se čtyřmi výpočetními jádry. Příjemná je i paměť 32 GB, nadšení nicméně kazí některé drobnosti.

Více na Mobilenet

1 GB RAM

čtyřjádrový procesor nVidia Tegra 3

úplná datová výbava

provázanost se sociálními sítěmi

25 GB zdarma ve službě Dropbox

velká interní paměť

záznam FullHD videa

možnost fotografovat při záznamu videa

slušný zvukový výstup

NFC pro bezkontaktní platby

velký a kvalitní displej s HD rozlišením

povedená nadstavba Sense 4

nový Android 4.0.3

chybí klasický microHDMI konektor

občas pomalejší reakce

fotoaparát je stále jen průměrný

chybí slot pro paměťovou kartu

poměrně vysoká cena

Odborná recenze

První telefon s čtyřjádrem se dostal na trh, specifikace nešetří superlativy. Bude HTC One X prodejním trhákem letošního jara?

Odborná recenze

Na pohled jen lehký facelift, uvnitř drobné změny a celkově velký pozitivní efekt. HTC One X+ hrdě reprezentuje nejvyšší třídu Androidů.

Odborná recenze

HTC One X – momentální vlajková loď tchajwanské společnosti HTC, je na trhu již nějaký ten měsíc a klasickou recenzi si můžete přečíst skoro na každém serveru zaměřeném na mobilní telefony a na ty s Androidem obzvláště. Tento článek však není recenzí. Rozhodl jsem se totiž, že na telefonu vypíchnu to nejlepší.

Odborná recenze

HTC One X je vlajkovou lodí výrobce pro rok 2012 a jeho ambice tak nejsou zrovna malé. Recenze prověří všechny stránky jednoho z nejlepších smartphonů současnosti. Jak dopadne v našem testu?

Odborná recenze

HTC One X je vůbec nejvýkonnějším smartphonem tchajwanského výrobce a láká především na prostorný HD displej, quad-core procesor a Android 4.0. Jak obstál v našem testu?

Odborná recenze

One X se už nějaký ten pátek prodává a my jsme pro vás připravili článek s dlouhodobými dojmy. Jaký je jeden z největších konkurentů Samsungu Galaxy S III?