Tělové mléko Recenze Hristina Přírodní tělové mléko ledové mochito 250 ml

Recenze Hristina Přírodní tělové mléko ledové mochito 250 ml

Výživa pro Vaše tělo bez kalorií. Hydratuje a zklidňuje pokožku, je potom měkká, hladká, pružná s jemnou sladkou a svůdnou vůní ledové mochita. Denní péče o pleť celého těla. Obsahuje mátový esenciální olej s chladícím efektem pro kůži, olej z citronové trávy s antibakteriálním a relaxačním efektem, směs výživných a hydratačních olejů, jojobový, mandlový, olivový olej, bambucké máslo, vitamíny A…

moni.monca23. července 2025

Příjemná svěží vůně. Dobře se vstřebává. Působí i jako repelent. Chladivý efekt.

Určitě objednám zase. Zjistila jsem, že po nanesení na mě nejdou komáři. Nádherně svěže voní po mátě a citrónu. Za mě jednička v nabídce tělového mléka. V létě je úplně super protože chladí.

Registrovaný uživatel25. května 2023

Chtěla jsem vyzkoušet konzistenci těchto mlék a chtěla jsem něco osvěžujícího na léto. je krásně roztíratelné a opravdu osvěží. Krásná vůně.

Registrovaný uživatel3. dubna 2022

Krásná vůně, složení bez chemie, krásně se vstřebává

ewyk30. července 2020

Příjemně ochladí v horkých dnech, na léto je ideální Je lehce roztíratelné a má krásnou osvěžující vůni

Doporučuji, kupuji opakovaně, velmi kvalitní produkt